52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denedim,Chrome'dan hiç olmuyor...
Tarayıcı ile alakalı değil sanırım. Mesela ben hem Chrome hem Firefox üzerinden giriyorum foruma ve en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sorun şu an genel değil zaten bazı üyeler yaşıyor bu sorunu ama neden böyle oluyor ben de çözemedim.

Tarayıcı ile alakalı değil sanırım. Mesela ben hem Chrome hem Firefox üzerinden giriyorum foruma ve en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sorun şu an genel değil zaten bazı üyeler yaşıyor bu sorunu ama neden böyle oluyor ben de çözemedim.

Tamam da neyin nesidir kimin fesidir fesin püskülü var mıdır bulmak lazım. Millet heder oluyor baksana.

Solucan Deliğine gir o zaman :D

Gireriz...:D Nedensiz değil,ben orada espriye vurdum biraz,gülelim diye :D Pek istemediğim mevzular oldu mu ve devam etti mi değiştirmeye çalışmıyorum ben. Hayatta en zor şey insanları değiştirebilmek.

Tamam da neyin nesidir kimin fesidir fesin püskülü var mıdır bulmak lazım. Millet heder oluyor baksana.
İşte ona bakıyorlar zaten ben de kaç defa ilettim sıkıntı yaşayanları ama henüz kesin bir çözüm bulunamadı herhalde ben de bilmiyorum :(

Manici Ayberk Efe giriş çıkışta sorunlar yaşıyor daha fazla sinirleri laçka olmasın. Antik Mehmet Efendi tek tek attığı shotların etkisinde, oda daha fazla heder olmasın. Erman'ın piranhaları acıkmıştır, yavrular aç kalmasın. Artı şu başlığı okuyan gençlere de yazık olmasın diye düşünerek hepinize iyi geceler diliyorum. Öptüm gözlerinizden.

Manici Ayberk Efe giriş çıkışta sorunlar yaşıyor daha fazla sinirleri laçka olmasın. Antik Mehmet Efendi tek tek attığı shotların etkisinde, oda daha fazla heder olmasın. Erman'ın piranhaları acıkmıştır, yavrular aç kalmasın. Artı şu başlığı okuyan gençlere de yazık olmasın diye düşünerek hepinize iyi geceler diliyorum. Öptüm gözlerinizden.
Aynen benim de kursum var erken kalkmam lazım :D Hepinize iyi geceler beyler ben de kaçıyorum...

Hepinize iyi geceler güzel insanlar.

Siz gidin ben kapatırım tükkanı :D İyi geceler

Ağabeyler sizi bir odaya bırakıp kamera yerleştirebilsek yeterli alkolle (?) "the man from earth" filmine taş çıkartacak bir yapım çıkar ortaya. Tek sıkıntı Erman ağabeyin can sağlığından korkuyorum, onu hallettik mi bu iş olur:D

Şaka maka filmi izlerken vakit nasıl geçti, bu adamlar ne anlattı, niye anlattı, ne kadarını anladım sorularıyla baş başa bulmuştum kendimi. Başlamadan önce bir mekanda geçen film ne kadar sıkıcı olmayabilir diyordum kendime sizin yazdıklarınızda birebir aynı his uyanıyor içimde:D

alakasiz bir filmden bahsetmen niye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt