52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan peşimi sonra bırakmaz diye korkuyorum.:D

Vaaay bee. Sen de mi abi? Hani ejderler birliğinin gücü? Nerde kaldı mukaddes komodo dayanışması? Tıpkı siyasetçiler gibisiniz. Poponuz koltuğa değene kadar şunu yapacağım, şunu edeceğim diyorsunuz. Sonra da garibim Köroğlu Aslan’ın bir yarışma isteğini çok görüyorsunuz. :D

Beyler konu açılırsa beni unutmayın ,

Vaaay bee. Sen de mi abi? Hani ejderler birliğinin gücü? Nerde kaldı mukaddes komodo dayanışması? Tıpkı siyasetçiler gibisiniz. Poponuz koltuğa değene kadar şunu yapacağım, şunu edeceğim diyorsunuz. Sonra da garibim Köroğlu Aslan’ın bir yarışma isteğini çok görüyorsunuz. :D

Yok be Aslan, yazdığın gibi değil. Yapacağım elbette. Hatta siz dostlarımı yarışmaya boğacağım. Bıkacaksınız hatta ve hatta. ''Yeter artık'' diye atılan postları şimdiden görüyor gibiyim.:D

Bugün yarışma var mı diye sormuyorum, kim düzenliyor diye soruyorum? :D
Aslan Türkoğlu geçmiş olsun bu arada kardeş.

Yok be Aslan, yazdığın gibi değil. Yapacağım elbette. Hatta siz dostlarımı yarışmaya boğacağım. Bıkacaksınız hatta ve hatta. ''Yeter artık'' diye atılan postları şimdiden görüyor gibiyim.:D

O zaman şimdi yap. Zaten 1 hafta sonra Emrah dümene geçer. Daha bunun Tuncay’ı var, Tuna’sı var. Var oğlu var. Sen bugün lazımsın bize. :D

Bugün yarışma var mı diye sormuyorum, kim düzenliyor diye soruyorum? :D
@Aslan Türkoğlu geçmiş olsun bu arada kardeş.

Eyvallah abi. Ooooo çok sert giriş yaptın. Bu arada unuttuğumuz bir isim var ama ben o arkadaşa kırgınım diye ismini yazmıyorum. İsmi lazım değil baş harfi T.A mentionlayın belki bir şey ayarlar. Ama yapacağını zannetmiyorum. Arkadaş şöhret hastalığına tutulmuş. Cevap bile yazmıyor artık. :D

Eyvallah abi. Ooooo çok sert giriş yaptın. Bu arada unuttuğumuz bir isim var ama ben o arkadaşa kırgınım diye ismini yazmıyorum. İsmi lazım değil baş harfi T.A mentionlayın belki bir şey ayarlar. Ama yapacağını zannetmiyorum. Arkadaş şöhret hastalığına tutulmuş. Cevap bile yazmıyor artık. :D

Şöhret hastalığına tutulmaz o, laf söyletmem kardeşime :D

kemal kılıçdaroğlu'nun mazot 1.5 lira olacak der gibi vaat veriyorsun abi. Şimdi artik uygulamaya geçme zamani.:D

Beyler benim kafamın tasını attırmayın. Yarım saat içinde yetkiyi alır, yarışmayı yaparım, sonra da gider paşa paşa yatarım. :D

O yarışma buraya gelecek! Her ne kadar katılmayacak olsam da. :D

Aslan ağabey için. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt