52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay' ın yasaklı şarkıların farklı cover' ları ile bir yarışma yapma fikri vardı, offical yarışma olmayacaksa bu konsept güzel olur derim :D

Eğer official açılmazsa, istediğiniz konseptte ben açarım yarışmayı, Ali Ozer 'in önerisi bence güzeldi; Unofficial yarışma da kim şampiyon olursa, yarışmayı o düzenler.

Bu arada merak etmeyin ilk yarışma da ki aksaklıklar olmaz.

Official yarışma açılsın ama artık, baya uzun zaman oldu.

Eğer official açılmazsa, istediğiniz konseptte ben açarım yarışmayı, Ali Ozer 'in önerisi bence güzeldi; Unofficial yarışma da kim şampiyon olursa, yarışmayı o düzenler.

Bu arada merak etmeyin ilk yarışma da ki aksaklıklar olmaz.

Belki sen öyle yapmıyorsundur ama ben yaptığım hatayı söyleyeyim. Playliste şarkı eklemek veya puan girmek için pm lerin tamamlanmasını bekledim, puanlarda uyandım ama yine de bayağı sorun oldu. Playlisti oluşturmayınca eksik şarkıyı bulamadım gecikme yaşandı ve stres yaptım.

Offical yarışma açmak için Mod, Smod ya da Admin olmak gerekiyormuş. Teknik ekipman Erman' ın bile yetkisi yokmuş, neye yetkisi var onu da tam çözemedim ama :D

Benim mesajları editlemekten başka bir numarasını görmedim. Ne iş yapar hala çözemedim :)

Bence açılabilir yönetici olmadan da.

Bugün açılsın artık yahu hafta sonu geliyor maç var diye yine açmayacaksınız

Yarışmayı yapan da katılsın bence.

Yönetici olmasına gerek yoksa böyle bir esneklik de olabilir.

İlk puanları yarışmayı açan yazar arkadan diğerlerini ekler.

Beyler 1 saatliğine çıkmam lazım bu arada 53. yarışma yada anoffişiyıl yarışma açılırsa beni unutmayın , Mehmet Arslaner tebrikler bu arada renktaş az evvel gördüm bugün öğleden sonra yoğundum bayağı yarışma bile aklımdan çıkmış .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt