- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Alpay' ın yasaklı şarkıların farklı cover' ları ile bir yarışma yapma fikri vardı, offical yarışma olmayacaksa bu konsept güzel olur derim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay' ın yasaklı şarkıların farklı cover' ları ile bir yarışma yapma fikri vardı, offical yarışma olmayacaksa bu konsept güzel olur derim![]()
Eğer official açılmazsa, istediğiniz konseptte ben açarım yarışmayı, Ali Ozer 'in önerisi bence güzeldi; Unofficial yarışma da kim şampiyon olursa, yarışmayı o düzenler.
Bu arada merak etmeyin ilk yarışma da ki aksaklıklar olmaz.
@Mehmet Arslaner sen official açsana. O excel programını sana versin modlar. Konseptsiz daha güzel bence yarışma.
@Mehmet Arslaner sen official açsana. O excel programını sana versin modlar. Konseptsiz daha güzel bence yarışma.
Offical yarışma açmak için Mod, Smod ya da Admin olmak gerekiyormuş. Teknik ekipman Erman' ın bile yetkisi yokmuş, neye yetkisi var onu da tam çözemedim ama![]()
Offical yarışma açmak için Mod, Smod ya da Admin olmak gerekiyormuş. Teknik ekipman Erman' ın bile yetkisi yokmuş, neye yetkisi var onu da tam çözemedim ama![]()
TasarımBenim mesajları editlemekten başka bir numarasını görmedim. Ne iş yapar hala çözemedim![]()
Tuncay Afrika 3. liginde bir maç yakalamış o yüzden açamazmışBugün açılsın artık yahu hafta sonu geliyor maç var diye yine açmayacaksınız
Bence açılabilir yönetici olmadan da.
Hani sen karşıydın yarışma olmasınaHalkın adminin hali bir başka oluyor.Bence de çok saçma bir kural. Ha modlar gereken zamanlarda yapabiliyorlarsa o ayrı tabi ama özellikle son dönemlerde cevap bile vermiyorlar.
Hani sen karşıydın yarışma olmasına![]()