52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay ve Tuna. Kısaca TT ikinizin de kellesi bundan sonra bana emanet. O kelleyi almak borc olsun!

B. Arda Aycan seninde katiliminla 53. eurvisyonu açabilirsin. Sonuçta adminimiz Cenk Bey izin verdi:D

Yarışmaseverler beni linç edecek şimdi ama Offical yarışmaları yönetimin yapması taraftarıyım, işin cılkı çıkar sonra :D

Uzun zamandır beklediğim bir telefon vardı, sonunda geldi o telefon. Bu gece 2 civarı İstanbul'a yol alacağım, yarışmalardan derlediğim şarkıları dinleye dinleye gideceğim. Antep maçına bilet alıyorum şimdi, oraya kadar gidipte maç izlememek olmaz.

Uzun zamandır beklediğim bir telefon vardı, sonunda geldi o telefon. Bu gece 2 civarı İstanbul'a yol alacağım, yarışmalardan derlediğim şarkıları dinleye dinleye gideceğim. Antep maçına bilet alıyorum şimdi, oraya kadar gidipte maç izlememek olmaz.

Officiala giderken eldeki unofficialdan da olduk iyi mi :asd22:

Güle güle git, güle güle gel şampiyon :D

Hayırlı yolculuklar Mehmet bey kardeşim. Sağ salim git gel birde dönerken yanında üç puan getiriver bir zahmet.

Güle güle git, güle güle gel şampiyon :D
rocky_4_1985_685x385.jpg

:D

12 kayıtlı üye yarışma bekliyor, yazık yav :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt