- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.999
- 2.698
O dediğin seher yeliydi esti geçtiHani sen karşıydın yarışma olmasına![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dediğin seher yeliydi esti geçtiHani sen karşıydın yarışma olmasına![]()
Yarışmaseverler beni linç edecek şimdi ama Offical yarışmaları yönetimin yapması taraftarıyım, işin cılkı çıkar sonra![]()
Eray abiye yanasin istegi vardi onun![]()
Yarışmalardan sorumlu mod atansın adminlerim olmuyor böyle![]()
Ben agresif adamım benden yönetici olmuyor tecrübeyle sabitSeni yapalim mod hemen. Hazir hissediyormusun kendini:asd22:
Uzun zamandır beklediğim bir telefon vardı, sonunda geldi o telefon. Bu gece 2 civarı İstanbul'a yol alacağım, yarışmalardan derlediğim şarkıları dinleye dinleye gideceğim. Antep maçına bilet alıyorum şimdi, oraya kadar gidipte maç izlememek olmaz.
Uzun zamandır beklediğim bir telefon vardı, sonunda geldi o telefon. Bu gece 2 civarı İstanbul'a yol alacağım, yarışmalardan derlediğim şarkıları dinleye dinleye gideceğim. Antep maçına bilet alıyorum şimdi, oraya kadar gidipte maç izlememek olmaz.
AhahahahhahOfficiala giderken eldeki unofficialdan da olduk iyi mi :asd22:
Officiala giderken eldeki unofficialdan da olduk iyi mi :asd22:
Güle güle git, güle güle gel şampiyon![]()