#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahh biraz teknik ve oyun görüşü olsa inanılmaz bi topçu olabilirdi

Tekniği hiç de zayıf değil bence. Güzel top sürüyor yetenek mevcut şutları pasları ortaları vs. elbette geliştirebilir ki bence geliştirecek geliyorum diyor her sahaya çıktığında

Adama Traore'den 2 gömlek üstün futbolcudur. Ona verilecek maaşın 5'de 1'ine 10 kat daha fazla iyi işler yapar.

Pozisyonun birinde sağdan bir vücut çalımıyla 2 kişiyi sahadan silip gitti icardiye attığı pasın şiddetini de ayarlayabilse mükemmel bir asist olurdu lazbappe ye gelişiminin devamını diliyorum.

Pozisyonun birinde sağdan bir vücut çalımıyla 2 kişiyi sahadan silip gitti icardiye attığı pasın şiddetini de ayarlayabilse mükemmel bir asist olurdu lazbappe ye gelişiminin devamını diliyorum.
Kafa toplarında çok zayıftı bu maç rakibin 3 tane stoperine rağmen çoğunluğu indirdi acayip bir gelişim içinde top noktasına çıktığı an prime Burak Yılmaz gibi bir anda ortaya çıkabilir hatta patlayıcılığı çok fazla daha da iyisi olabilir.

Kafa toplarında çok zayıftı bu maç rakibin 3 tane stoperine rağmen çoğunluğu indirdi acayip bir gelişim içinde top noktasına çıktığı an prime Burak Yılmaz gibi bir anda ortaya çıkabilir hatta patlayıcılığı çok fazla daha da iyisi olabilir.
Evet kafa toplarında iyi sıçrayamadı bugün. Topla bilmiyorum ama herif topsuz olarak çok hızlı vitesi 1 den 5 e bir takıyor yakalayamaz dediğini yakalıyor bunu topla beraber yapmaya başladığında bu fizikle boey in kanat versiyonu gibi bir şey olacak.

Evet kafa toplarında iyi sıçrayamadı bugün. Topla bilmiyorum ama herif topsuz olarak çok hızlı vitesi 1 den 5 e bir takıyor yakalayamaz dediğini yakalıyor bunu topla beraber yapmaya başladığında bu fizikle boey in kanat versiyonu gibi bir şey olacak.
Bugün toplu koşularda da rakipleri pert etti hatta bir pas tercihi yaptı Icardi direk yanına gelip bir şeyler anlattı sadece Icardi golde atmıyor takıma futbolu da öğretti Kerem'e de öğretti. Ne yapıp ne edip Icardi tutmalıyız sadece 1 futbolcudan fazlası hem golcü hem lider hem öğretici.

İnanılmaz bir gücü var daha yolu var ama son 6-7 maçtır gelişimine bakarsak seneye acayip bir noktaya çıkacak. Muhtemelen de bizle kariyeri uzun süreli olacak futbolcuların başında geliyor kulübü aşırı seviyor.

yaklasik 20-25 yildir fusbal izlerim bu kadar güclü olan baska bir yerli topcu hatirlamiyorum ben

tüm yas kategoriler dahil buna

fb defansini yine ezip gecti

bunun oynadigi tüm derbileri kazandik bir de

bjk deplasmaninda kart cezalisi diye sevinen tipler vardi

abi bu maclar icin yaratilmis bay

rakip defansin arkasina cok kolay sarkiyor

Bundan topçu olmaz vol 2

Adam 2 Fener, Tjk maçında da gayet iyidi.

Bir kere fiziğine böyle bakan yerli de iş disiplini vardır, az karar mekanizması gelişse neler olur bir düşünün.

Bir de en büyük olay da Burak Yılmaz benzetmeleri, yav Burak bile 26sında top oynamaya başladı, bu çocuk 2000li daha az sabırlı olun.

FTye bok atmak için amatör küme topçusu yapmışlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt