Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Oynadığı her dakikanın hakkını veren ve mücadeleden hiç vazgeçmeyen bir oyuncu cidden bu sezon çok önemli bir parçaydı takım için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değildir. Barış daha çok gelişmeli traore premierlig görmüş barca görmüşAdama Traore'den 2 gömlek üstün futbolcudur. Ona verilecek maaşın 5'de 1'ine 10 kat daha fazla iyi işler yapar.
Kafa toplarında çok zayıftı bu maç rakibin 3 tane stoperine rağmen çoğunluğu indirdi acayip bir gelişim içinde top noktasına çıktığı an prime Burak Yılmaz gibi bir anda ortaya çıkabilir hatta patlayıcılığı çok fazla daha da iyisi olabilir.Pozisyonun birinde sağdan bir vücut çalımıyla 2 kişiyi sahadan silip gitti icardiye attığı pasın şiddetini de ayarlayabilse mükemmel bir asist olurdu lazbappe ye gelişiminin devamını diliyorum.
Evet kafa toplarında iyi sıçrayamadı bugün. Topla bilmiyorum ama herif topsuz olarak çok hızlı vitesi 1 den 5 e bir takıyor yakalayamaz dediğini yakalıyor bunu topla beraber yapmaya başladığında bu fizikle boey in kanat versiyonu gibi bir şey olacak.Kafa toplarında çok zayıftı bu maç rakibin 3 tane stoperine rağmen çoğunluğu indirdi acayip bir gelişim içinde top noktasına çıktığı an prime Burak Yılmaz gibi bir anda ortaya çıkabilir hatta patlayıcılığı çok fazla daha da iyisi olabilir.
Bugün toplu koşularda da rakipleri pert etti hatta bir pas tercihi yaptı Icardi direk yanına gelip bir şeyler anlattı sadece Icardi golde atmıyor takıma futbolu da öğretti Kerem'e de öğretti. Ne yapıp ne edip Icardi tutmalıyız sadece 1 futbolcudan fazlası hem golcü hem lider hem öğretici.Evet kafa toplarında iyi sıçrayamadı bugün. Topla bilmiyorum ama herif topsuz olarak çok hızlı vitesi 1 den 5 e bir takıyor yakalayamaz dediğini yakalıyor bunu topla beraber yapmaya başladığında bu fizikle boey in kanat versiyonu gibi bir şey olacak.
çok sağlam erkek değil mi ağabeyBundan topçu olmaz vol 2
Adam 2 Fener, Tjk maçında da gayet iyidi.
Bir kere fiziğine böyle bakan yerli de iş disiplini vardır, az karar mekanizması gelişse neler olur bir düşünün.