#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açık alan bulunca mbappeye dönüşüyor bayern maçı ilk 11 düşünülebilir ya da utd gibi sonradan girip yıpranmış savunmayı deler

buyuk macları çözecek bi silaha mı dönüşüyor nedir...antalyada o zeminde ve ilkyarıdaki o oyunda cokta bisey beklememeliydi

Acik alan futbolcusu oldu icin büyük takimlarin oyuncusu olamaz( onun icin Bayerne veya Manuya ve Derbilerde cok faydali olur), olurda kendini ciddi anlamda gelistirirse o ayri konu ama böyle devam ederse yine de teklifler gelir 10+ milyona satabiliriz bence.

Antalya maçında saç baş yoldurdu, isteriz ki her maç iyi oynasın ama ligde sonradan gireceği maçlarda daha işe yarar.

Alan buldugunda etkili olur, kapanan takimlara karsi sac bas yoldurur.

son tercihleri son çalımları vs iyi olsa müthiş topcu olacak da, sonda hep mi batırır bir adam hep batırıyor. eli ayağına giriyor. kararsız bi yapısı var bana kalırsa doğruyu bulacağım diye basit yapabileceklerini de yapamiyor. dün 1e1 kaldığı bir pozisyon vardı sola çekse şut şansı doğacak eli ayağına girdi ardından gelen rakip aldı gitti ayağından topu. gene kerem'in getirdiği bi pozisyonda yaydan koca kale karsısındayken dağa taşa vurdu topu. onu atsa 2 olacak ve ikisini de barıs atmıs olacak gollerin.

bak gol yüzdesini geliştirmeli vs demiyorum adam sut çekme haline getiremiyor kendini. ya icardi gibi yüksek gol yüzdesiyle oynican az girip çok atıcan, yada barıs vb tipli topcular gibi cok pozisyona girip ortalama bir gol yüzdesi tutturucan. tutturucan ki gs gibi takımlarda kalıcı kalabil. hatta bizi merdiven olarak kullan git avrupa'ya hem cebin hem ruhun doysun futbola.

Normalde vuruşlarını hiç sevmem ama maçın başında ayak içi uzak köşeye vuruşunu çok beğendim. Bi tık daha kaldırsaydı gol olurdu. Burak Yılmaz olmaya başladı iyice

son tercihleri son çalımları vs iyi olsa müthiş topcu olacak da, sonda hep mi batırır bir adam hep batırıyor. eli ayağına giriyor. kararsız bi yapısı var bana kalırsa doğruyu bulacağım diye basit yapabileceklerini de yapamiyor. dün 1e1 kaldığı bir pozisyon vardı sola çekse şut şansı doğacak eli ayağına girdi ardından gelen rakip aldı gitti ayağından topu. gene kerem'in getirdiği bi pozisyonda yaydan koca kale karsısındayken dağa taşa vurdu topu. onu atsa 2 olacak ve ikisini de barıs atmıs olacak gollerin.

bak gol yüzdesini geliştirmeli vs demiyorum adam sut çekme haline getiremiyor kendini. ya icardi gibi yüksek gol yüzdesiyle oynican az girip çok atıcan, yada barıs vb tipli topcular gibi cok pozisyona girip ortalama bir gol yüzdesi tutturucan. tutturucan ki gs gibi takımlarda kalıcı kalabil. hatta bizi merdiven olarak kullan git avrupa'ya hem cebin hem ruhun doysun futbola.
ne diyon

Normalde vuruşlarını hiç sevmem ama maçın başında ayak içi uzak köşeye vuruşunu çok beğendim. Bi tık daha kaldırsaydı gol olurdu. Burak Yılmaz olmaya başladı iyice

Burak Yilmaz demişken. Dün arkadaşlarla iş çıkışı az biraz bir şeyler içmeye gitmiştik ondan maçı izleyemedim ama zaman zaman telefondan skora baktım. Yanımdaki Alman arkadaşım sordu neye bakıyorsun diye. Türkiye maçının gidişatını takip ediyorum dedim, sonra ver telefonunu bi kadroya bakayım tanıdığım bir topçu var mı diye dedi.

Baktıktan sonra ahhh Burak Yılmaz hâlâ oynuyor mu diye sordu bana. Çünkü B. Yılmaz yazıyordu dizilişte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt