- 4 Aralık 2009
- 14.189
- 10.640
- 2.498
Bazen savunduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nekadar tatlı konusuyonaçık alan bulunca mbappeye dönüşüyor bayern maçı ilk 11 düşünülebilir ya da utd gibi sonradan girip yıpranmış savunmayı deler
ne diyonson tercihleri son çalımları vs iyi olsa müthiş topcu olacak da, sonda hep mi batırır bir adam hep batırıyor. eli ayağına giriyor. kararsız bi yapısı var bana kalırsa doğruyu bulacağım diye basit yapabileceklerini de yapamiyor. dün 1e1 kaldığı bir pozisyon vardı sola çekse şut şansı doğacak eli ayağına girdi ardından gelen rakip aldı gitti ayağından topu. gene kerem'in getirdiği bi pozisyonda yaydan koca kale karsısındayken dağa taşa vurdu topu. onu atsa 2 olacak ve ikisini de barıs atmıs olacak gollerin.
bak gol yüzdesini geliştirmeli vs demiyorum adam sut çekme haline getiremiyor kendini. ya icardi gibi yüksek gol yüzdesiyle oynican az girip çok atıcan, yada barıs vb tipli topcular gibi cok pozisyona girip ortalama bir gol yüzdesi tutturucan. tutturucan ki gs gibi takımlarda kalıcı kalabil. hatta bizi merdiven olarak kullan git avrupa'ya hem cebin hem ruhun doysun futbola.
Çalışıyor demekkiNormalde vuruşlarını hiç sevmem ama maçın başında ayak içi uzak köşeye vuruşunu çok beğendim. Bi tık daha kaldırsaydı gol olurdu. Burak Yılmaz olmaya başladı iyice
Çalışmasına kimse laf edemez fiziğinden bile belli. İnşallah çalışma azmini bırakmaz hiçÇalışıyor demekki
Rashisca kadar oynar dedik dinletemedik
Rashisca kadar oynar dedik dinletemedik
yazık ediyor hızına enerjisine. sonu getirmede problemli.ne diyon
Normalde vuruşlarını hiç sevmem ama maçın başında ayak içi uzak köşeye vuruşunu çok beğendim. Bi tık daha kaldırsaydı gol olurdu. Burak Yılmaz olmaya başladı iyice