#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayvan gibi önlem vardı ayrıca.Sol bek bir kere ileri çıkmadı.Buna mukabil kenanı karşılayan Sağ bek bizim 18 den çıkmadı.Sol bek yapıştı Barışa buna rağmen 3 ü son 10 dk olmak üzere 6-7 dribling yaptı çok daha fazlasını yapardı niye yapamadı sizce .Ben cevap vereyim Arda oyundaydı.Arda bi çıktı Barış 10 dakikada 3 tehlikeli bindirme yaptı ki 80 dakaika yorulmuşken yaptı

O son golü atacaktın abi moralim bozuldu allah çarpsın

On numara oynuyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topu önüne alması bile harikaydı yorgunluktan atamadi

Guzel kardesim niye pas vermiyorsun son pozisyonda? Degerini 15m Euro arttiracak pasi atmadin.

Kaleye şut çektiği pozisyonda topu ortaya verseydi 100% gol pozisyonuna girecekti ortadaki adam. Normalde bu topları atar BAY ortaya.

Şimdiye kadar çok çok çok iyi bence. Hücumda takımın açık ara en öne çıkan ismi. Keşke gol falan atabilseydi bunu takımda en çok hak eden futbolcu kesinlikle.

İnşallah Hollanda'ya atarsın aslan parçası.

İsteksiz mi. 4. maç 4. kez ağır yağmurlu zemin. 12 günde 4. maç sürekli koşan boğuşan sprint atan adam.
90 dk dolandi Iki kere kostu. Bi tek o mu var her mac oynayan. Gerci onun da hatasi degil. Kenardaki hocs bozuntusunun cocugu israrla sahada turmasinin ne anlami vardi yani?

O pasi atacaksın aslanım yaa. Neyse yorgun olduğu çok belli barış bu değil normalde resmen yorgun çocuk yılın yarısını yeni geçtik 60 maça çıktı napsin daha.

sağ kanat ve forvet bölgesini tek başına kapattı barış ve full markeydi.

eleştirirken buna dikkat edelim lütfen. her pozisyon olursa diye defans arkası koşu atıyor,rakiple boğuşuyor.

helal olsun sana BAY

40 maç 90 dk oynadı bu sezon.

turnuvada da her yere koşmaya çalışıyor, hepsinde full oynadı.

adam öldü lan.

Kaleye şut çektiği pozisyonda topu ortaya verseydi 100% gol pozisyonuna girecekti ortadaki adam. Normalde bu topları atar BAY ortaya.

Şimdiye kadar çok çok çok iyi bence. Hücumda takımın açık ara en öne çıkan ismi. Keşke gol falan atabilseydi bunu takımda en çok hak eden futbolcu kesinlikle.

İnşallah Hollanda'ya atarsın aslan parçası.
Ofsayt kalkmadi mi o pozisyonda?

O pası versen kral topla kaleye girecektik bea. Neyse olur böyle şeyler Hollanda nın içinden geçersin ödeşiriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorgun gördüm ama etkili olduğu anlar oldu, yeterince beslenemediğini düşünüyorum. Kerem oyuna girene kadar adam akıllı pas atan bile olmadı.

Depayı izledim Romanya karşısında .Barış çok daha güçlü çok daha yaratıcı ve takımı çok daha fazla pozisyona soktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt