#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi de bizde, Mbappe de bizde.
InCollage_20240627_224038786.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de Barış sağ kanatta sabitlenmeli artık.

Zaten genel bir kabul ediş vardır; kanat oyuncusu eğer Ziyech gibi 'inceci' tabir edilen tipte ise ters tarafta, Barış gibi fiziksel yönü ağır basıyorsa düz tarafta daha verimli olur, rakip oyuncu ile açık alanda 1-1 kaldığında patlayıcılığı ile basıp gider, rakibi dışa gideceğini bilse de engel olamayabilir.

Gözlemim; Barış sağ kanatta oynarken gerektiğinde topla içe yönelip şut ve pas opsiyonlarını değerlendirmeye de çalışıyor ama sol kanatta oynarken topla dışa doğru hareket etmeyi pek dene(ye)miyor, dolayısıyla da rakip defans oyuncuları için olası aksiyonları daha öngörülebilir oluyor.

Barış' ın pozisyon sezgisi ve sırtı kaleye dönük oynama becerisinin gelişmesiyle birlikte, yıllar içinde şu an için yetersiz kaldığı direkt santrfor mevkiine evrileceğine yönelik tahminimi saklı tutuyorum...

Sarı-Kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini de belirledi.

Galatasaray 24 yaşındaki futbolcudan en az 30 milyon euro bonservis geliri bekliyor.

CLde de içinden geçerse milletin floryadaki evleri tek basina yaptirir, kompleksin isminede BAY sitesi ismi verilir.

Sinyor bunda ne gördü de milyon euro verip aldırdı acaba.

Dolar işareti görmüş olabilir bazıları

Bu herife para verip yunusu surgune gonderir gibi kiralamak acayip bir akil tutulması.
Bu herif zaten olmamıştı da o kadar para vermek yanlış sonra bir yere kiraya vermenek daha buyuk yanlis.

Hic üstüne durmaya gerek yok direkt kiralik gönderilsin. Gitti yerde oyniyamasa direkt sutlanmali

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu çocuktan kanat forvet olmaz

o kıvraklığı ve yeteneği yok

ya santrafora ya kanat beke evrilmeli

bir de iyi çalışmıyor futbol bilgisi konusunda belli ki

Mümkünse 2-3 sene bizim takıma uğramasın

Zaman kaybı. Kiralık gitmeli. Kendi başının çaresine bakmalı. Şu an bizde zor.

Nereye koyarsak koyalım vasat oğlu vasat

bu kardeşimiz santrfor hariç hiçbir mevkide oynayamaz. fizik gücü, hızı o mevki için uygun.

2-3 maç sagbek oynasın bence kesinlikle başarılı olacak.Hucum bölgesinde oynaması bence imkansız.

Yorulmuş rakibe karşı ikinci forvet olarak atacan öne dana gibi koştursun, başka da bişeye yaramaz.
:red:

Ben bunu hazırlık kampında Seferoviç'in oynadığı ilk hazırlık maçı sonrası yazmıştım. Korkunç kötüydü o sırada. Ayağında ne top tutabiliyordu ne düzgün 1 adet pası vardı. Kafayı eğip bodoslama koşuyordu sadece. Bunu yapan adamı övecek miydik anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt