- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi kim lan yiğitMessi de bizde, Mbappe de bizde. Ekli dosyayı görüntüle 249950
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem Aktürkoğlu hazretleri ağabeyMessi kim lan yiğit
bir de solda oynasa turnuvanin en iyi kanat oyuncusu olur herhalde
Alttaki yorumlara bak herkes 50 milyon euro diyor
30 milyon veren varsa hayrını görsün 1 dakika düşünmem.Sarı-Kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini de belirledi.
Galatasaray 24 yaşındaki futbolcudan en az 30 milyon euro bonservis geliri bekliyor.
yerine de 32 yaşında birini getirirler.30 milyon veren varsa hayrını görsün 1 dakika düşünmem.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinyor bunda ne gördü de milyon euro verip aldırdı acaba.
Dolar işareti görmüş olabilir bazıları
Bu herife para verip yunusu surgune gonderir gibi kiralamak acayip bir akil tutulması.
Bu herif zaten olmamıştı da o kadar para vermek yanlış sonra bir yere kiraya vermenek daha buyuk yanlis.
Hic üstüne durmaya gerek yok direkt kiralik gönderilsin. Gitti yerde oyniyamasa direkt sutlanmali
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu çocuktan kanat forvet olmaz
o kıvraklığı ve yeteneği yok
ya santrafora ya kanat beke evrilmeli
bir de iyi çalışmıyor futbol bilgisi konusunda belli ki
Mümkünse 2-3 sene bizim takıma uğramasın
Are you player?
Zaman kaybı. Kiralık gitmeli. Kendi başının çaresine bakmalı. Şu an bizde zor.
Nereye koyarsak koyalım vasat oğlu vasat
bu kardeşimiz santrfor hariç hiçbir mevkide oynayamaz. fizik gücü, hızı o mevki için uygun.
2-3 maç sagbek oynasın bence kesinlikle başarılı olacak.Hucum bölgesinde oynaması bence imkansız.
:red:Yorulmuş rakibe karşı ikinci forvet olarak atacan öne dana gibi koştursun, başka da bişeye yaramaz.
Ben bunu hazırlık kampında Seferoviç'in oynadığı ilk hazırlık maçı sonrası yazmıştım. Korkunç kötüydü o sırada. Ayağında ne top tutabiliyordu ne düzgün 1 adet pası vardı. Kafayı eğip bodoslama koşuyordu sadece. Bunu yapan adamı övecek miydik anlamadım.
O zaman öyleydi ama reis, kötüye kötü, iyiye iyi. Gelişip beni yanılttığı için çok mutluyum tabi ki.