Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence gerekli motivasyonu veremedi Montella + hangi oyun disiplininde oynadık ben pek anlayamadım turnuva boyunca. Biraz bireyselliğin ekmeğini yedik. Barış konusunda ise sana katılıyorum dostum.Montellayi millet bokluyor ama marifet TD de idi. Defans Samet Merih ikilisini Galatasaraya transfer etseler en başta ben küfür ederdim. Oyunculardan Max verim aldı, barış hariç. Barışı en olmayacak yerlerde oynattı.
Ben se tam tersini düşünüyorum renkdaş, 3lu stoper ve Kaanin ekmeğini yedi, ki ona ragmen az pozisyon vermedik maclarda. Ozellikle ferdi dripling yaptiginda arkasini dolduracak bi onlem alamadi. 4lu falan oynatsaydi fecaat olurdu o bi gercek, ordan hizli dondu. Hücum organizasyonu adına hiç birşey yoktu.Montellayi millet bokluyor ama marifet TD de idi. Defans Samet Merih ikilisini Galatasaraya transfer etseler en başta ben küfür ederdim. Oyunculardan Max verim aldı, barış hariç. Barışı en olmayacak yerlerde oynattı.
Batuhan parayı bolusturecegiz sakin olMaaşını 3 milyona cıkarsalar gıkım cıkmaz