#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birebir de capslık yapmayacağı defans oyuncusu yok.

Montellayi millet bokluyor ama marifet TD de idi. Defans Samet Merih ikilisini Galatasaraya transfer etseler en başta ben küfür ederdim. Oyunculardan Max verim aldı, barış hariç. Barışı en olmayacak yerlerde oynattı.
Bence gerekli motivasyonu veremedi Montella + hangi oyun disiplininde oynadık ben pek anlayamadım turnuva boyunca. Biraz bireyselliğin ekmeğini yedik. Barış konusunda ise sana katılıyorum dostum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Benzer performans CL'de gelsin, işte o zaman tutmak imkansız. 40-50 Görmek hiç zor değil o zaman.

1720341613055.webp

Bu yıl gitmesin ş.liginde çok ihtiyacımız olacak ona, Barış gibi 3-4 tane oyuncun olsa Avrupa’da her sene final yarı final oynarsın

Şu çalıştığı ekip kimse o ekipten devam abi

Hatta klüp genç oyuncular içinde o ekiple anlaşsın. İnsan üstü performansa geçti

Profesyonel oyuncu böyle olur

Hem müthiş bir karakter hem çok çalışkan yüreğiyle oynuyor

Asla kaybetmememiz gereken bir isim gerekirse sözleşme iyileştirmesi yapılmalı gitmek isterse yapacak bir şey yok ama en az 40 milyon kazandırır

1 sene daha kalip SL‘de devamli oynamali

Gecen sene pek kullanmadik

Montellayi millet bokluyor ama marifet TD de idi. Defans Samet Merih ikilisini Galatasaraya transfer etseler en başta ben küfür ederdim. Oyunculardan Max verim aldı, barış hariç. Barışı en olmayacak yerlerde oynattı.
Ben se tam tersini düşünüyorum renkdaş, 3lu stoper ve Kaanin ekmeğini yedi, ki ona ragmen az pozisyon vermedik maclarda. Ozellikle ferdi dripling yaptiginda arkasini dolduracak bi onlem alamadi. 4lu falan oynatsaydi fecaat olurdu o bi gercek, ordan hizli dondu. Hücum organizasyonu adına hiç birşey yoktu.

Barış'ın bonservisine +10 milyon euro daha yazdırıp 40 aşağısına vermememizi sağlayan fotoğraf.
20240707_110848.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ismi Barry Albert Fearless olsa piyasa degeri 80m vs olurdu

Tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi.

Bu berbat futbol ülkesinde kalmak barışa bişey katmaz aksine tepeye çıkardıkları gibi 2 ayda dibe çekerler.

Hakettiği değeri veren varsa satılmalı.Yolu açılmalı hayalinde ki takımlar da oynamalı

Bu ülkenin çocuklarından daha çok barışlar çıkar.Yeter ki ahlak sahibi olup çalışmaktan vazgeçmesinler

Hediyesini kainat bir şekilde gönderecektir.

fransiz veya ingiliz pasaportu olsa coktan 100 milyon olmustu

1 sene daha kalıp önümüzdeki sezon satmalıyız. Yokluktan adamı bek mek oynattık önümüzdeki sezon as kanat oyuncusu olarak oynatmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt