#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da at ulan at at artık, sığır gibi vurma şu toplara. Neyi atacan? Maçı koparıp bitirecektik.

Gerçekten çok mücadele etti kaçırdıklarıni isabetsiz ortalarıni falan da geçtim ama yediğimiz 2 golde de son adamlara gitmemesi gercekten canımı sıktı..Belki yine gol olurdu ama Barış gibi mücadeleci bir adam orada rakibi birakmamaliydi .. Özellikle 2. Gol çok rahat bozabilirdi adami

Gerçekten çok mücadele etti kaçırdıklarıni isabetsiz ortalarıni falan da geçtim ama yediğimiz 2 golde de son adamlara gitmemesi gercekten canımı sıktı..Belki yine gol olurdu ama Barış gibi mücadeleci bir adam orada rakibi birakmamaliydi .. Özellikle 2. Gol çok rahat bozabilirdi adami
4 lü savunmaya dönüp bu barışı kanat bek veya bek oynatma işini tamamen bırakmalıyız çünkü barış'ta zerre savunma bilgisi ve bilinci yok. Kaç defa böyle goller yedik sayısını unuttum

Son düzenleme:
bu maç özelinde tek eleştireceğim son vuruşlarıdır. belki de maça etki eden bir sıkıntı

Kendini paraladı sahada savunmada 1-2 pozisyonda geç kaldı ama adam 2-3 maçtır 3-5-2 beki oynuyor gayet normal bir durum. Ben performansından razıyım

bu maç özelinde tek eleştireceğim son vuruşlarıdır. belki de maça etki eden bir sıkıntı

Eleştiri kıstaslarında bir hata olduğunu düşünüyorum Emrah'ım bu adam sağ açık mı kanat bek mi ? Bu vazife verildiyse bir şekilde elinden geleni yapacaksın orada.. Barış çok mücadele ettiği için sempatisi oluyor taraftarda ister istemez.. Metehan genç neticede çok kolay sallayabiliyoruz Muslera da yaşlı nasıl olsa emekli modunda ona da rahat sallanıyor ..
Şu 2 pozisyonun temel hatalisi barış alperden başkası değildir(2. Golde bir nebze metehanla paylaşılabilir ) .. Bek olup olmaması kısmını tartismiyorum ama burada hata bicilecekse birine sağ kanat beke aittir ismi barış olur Sallai olur jelert olur

Screenshot_2024-12-02-11-10-45-713_com.android.chrome.webp

Screenshot_2024-12-02-11-17-49-077_com.android.chrome.webp

Hiçbir zaman iyi orta yapamayacak veya en basit pası atamayacak bunu biliyorum. Ama şut konusunda hiçbir ilerleme yok. Bunu kabul etmiyorum. Önümüzde Burak Yılmaz örneği var.

Herşeyi yapmaya çalıştığı için hiç bir şeyi tam yapamıyor gibi görünebilir ama ben barışı izlerken yoruluyorum kendisinin bu enerjisi öyle her futbolcu da bulunacak bişey değil

Sonlara doğru o golü atsa başka şeyler konuşulacaktı kendisi için ama benim için asıl önemli olan kaçırdığı gol değil.Bugün atmaz yarın atar ama bu kadar arzulu oynamak üstelik her maça farklı mevki de başlıyorsun falan her benim diyenin altından kalkacağı iş değil

Tebrik ederim müthiş azminden dolayı

Son maclarina gore iyiydi bence fakat bazrn gereksiz suta gidiyor bir pozisyon vardi ikinci yari sagdan iceri girdi bi tuk surup iceri cevirse osi bombos gol gitti vurdu defanstan sekti bunlari yapma

Eleştiri kıstaslarında bir hata olduğunu düşünüyorum Emrah'ım bu adam sağ açık mı kanat bek mi ? Bu vazife verildiyse bir şekilde elinden geleni yapacaksın orada.. Barış çok mücadele ettiği için sempatisi oluyor taraftarda ister istemez.. Metehan genç neticede çok kolay sallayabiliyoruz Muslera da yaşlı nasıl olsa emekli modunda ona da rahat sallanıyor ..
Şu 2 pozisyonun temel hatalisi barış alperden başkası değildir(2. Golde bir nebze metehanla paylaşılabilir ) .. Bek olup olmaması kısmını tartismiyorum ama burada hata bicilecekse birine sağ kanat beke aittir ismi barış olur Sallai olur jelert olur

Ekli dosyayı görüntüle 269190

Ekli dosyayı görüntüle 269191
O konuda hocaya kızıyorum. Barış ı artık damızlık gibi kullanmaktan vazgeçmeli. Jelert şu maçta çok rahat oynardı.

Arkadaşlar Barış’tan üst düzey kademe bilgisi beklemiyor kimse.

Adamını takip etmesini rica ediyoruz

Bu en temel şeydir

Yani rakip araya nefis bırakır senin kanadından gol yeriz ağzımı açmam. Jakops veya Boey değilsin neticede. Kademe bilgisi gerektiren bir şeyde yüklenmem.

Ama dün sadece adamını takip edeceksin ya

Arkadaşlar Barış’tan üst düzey kademe bilgisi beklemiyor kimse.

Adamını takip etmesini rica ediyoruz

Bu en temel şeydir

Bunu yunus bile yapıyor en azından yapmaya çalışıyor fiziksel olarak dezavantajlı olduğu için çoğu zaman başarısız olsa da.. Barış geçen yıldan beri defalarca bek kanat bek oynadı çok güçlü gayet hızlı çok ütopik bir beklenti olduğunu düşünmüyorum..
Tabi ki gönül ister ki orada Boey gibi bir bek olsun barış asıl mucadelesini ön tarafta versin

İlk golde 50-60 metre deparla gelip koşuyu erken kesmesi büyük saçmalık.Daha önce bir maçta daha yaptı Avrupa maçıydı sanırım yine gol olmuştu,o kadar koşmuşsun koşacağın bir 10 metre daha üstelik maçın başı.Birde bu sezon itibarı ile tuhaf tuhaf gülmeler başladı daha önce yapmazdı psikolojisi de sıkıntılı gibi sanki.

İlk golde 50-60 metre deparla gelip koşuyu erken kesmesi büyük saçmalık.Daha önce bir maçta daha yaptı Avrupa maçıydı sanırım yine gol olmuştu,o kadar koşmuşsun koşacağın bir 10 metre daha üstelik maçın başı.Birde bu sezon itibarı ile tuhaf tuhaf gülmeler başladı daha önce yapmazdı psikolojisi de sıkıntılı gibi sanki.

Psikolojisini bilmem sorunu bence IQ ile ilgili. Kötü bir şey demiyorum ama kendisinin kurnaz cin bir topçu olmadığı aşikar.

Hasan Şaş izlemişiz insanlarız arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. Sadece mücadele ediyor diye hatalarını sineye çekmeyin

Hasan Şaş bugün 25 yaşındaki haliyle aktif futbolcu olsa herhalde 50-60 milyon Euro ile satılırdı yurt dışına

Birader güreşçi olacaksan Kırkpınar orada. Futbol teknikle oynanır, her aldığın topu kaybederek, asist yapamayarak kanat oyuncusu olunmaz. Ya kendini gelişitir ya da güle güle Rizespora. Bu verimsiz oyunla Avrupa'da da iş yapman zor.

Kendi bölgesinde, hücumda kullanılmalı. Bu adam savunmacı değil. Daha doğrusu savunmacı olmaya istekli değil. Artık kendini bir yıldız olarak görüyor. Biraz erken davranıyor bu konuda ama kendi bileceği iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt