- 2 Nisan 2012
- 43.371
- 22.337
- 2.888
Onu da at ulan at at artık, sığır gibi vurma şu toplara. Neyi atacan? Maçı koparıp bitirecektik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 lü savunmaya dönüp bu barışı kanat bek veya bek oynatma işini tamamen bırakmalıyız çünkü barış'ta zerre savunma bilgisi ve bilinci yok. Kaç defa böyle goller yedik sayısını unuttumGerçekten çok mücadele etti kaçırdıklarıni isabetsiz ortalarıni falan da geçtim ama yediğimiz 2 golde de son adamlara gitmemesi gercekten canımı sıktı..Belki yine gol olurdu ama Barış gibi mücadeleci bir adam orada rakibi birakmamaliydi .. Özellikle 2. Gol çok rahat bozabilirdi adami
bu maç özelinde tek eleştireceğim son vuruşlarıdır. belki de maça etki eden bir sıkıntı
O konuda hocaya kızıyorum. Barış ı artık damızlık gibi kullanmaktan vazgeçmeli. Jelert şu maçta çok rahat oynardı.Eleştiri kıstaslarında bir hata olduğunu düşünüyorum Emrah'ım bu adam sağ açık mı kanat bek mi ? Bu vazife verildiyse bir şekilde elinden geleni yapacaksın orada.. Barış çok mücadele ettiği için sempatisi oluyor taraftarda ister istemez.. Metehan genç neticede çok kolay sallayabiliyoruz Muslera da yaşlı nasıl olsa emekli modunda ona da rahat sallanıyor ..
Şu 2 pozisyonun temel hatalisi barış alperden başkası değildir(2. Golde bir nebze metehanla paylaşılabilir ) .. Bek olup olmaması kısmını tartismiyorum ama burada hata bicilecekse birine sağ kanat beke aittir ismi barış olur Sallai olur jelert olur
Ekli dosyayı görüntüle 269190
Ekli dosyayı görüntüle 269191
2.lige kiralanmalıSol kanat forvet oynamalı
Arkadaşlar Barış’tan üst düzey kademe bilgisi beklemiyor kimse.
Adamını takip etmesini rica ediyoruz
Bu en temel şeydir
İlk golde 50-60 metre deparla gelip koşuyu erken kesmesi büyük saçmalık.Daha önce bir maçta daha yaptı Avrupa maçıydı sanırım yine gol olmuştu,o kadar koşmuşsun koşacağın bir 10 metre daha üstelik maçın başı.Birde bu sezon itibarı ile tuhaf tuhaf gülmeler başladı daha önce yapmazdı psikolojisi de sıkıntılı gibi sanki.
tamamdırBirader güreşçi olacaksan Kırkpınar orada. Futbol teknikle oynanır, her aldığın topu kaybederek, asist yapamayarak kanat oyuncusu olunmaz. Ya kendini gelişitir ya da güle güle Rizespora. Bu verimsiz oyunla Avrupa'da da iş yapman zor.