#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antrenman videolarında görüyorum gayet güzel bitiriyor. Maç içinde hırsından mıdır nedir bazen çıldırıyor topu yiyesi geliyor Heralde. Psikolojik destek almalı.
Bazen tutturuyor iste maclarda ama devamliligi yok. Onun yerinde olsam sert sut yerine biraz plase atmayi calisirim ve atmaya denerim.

Sol ayağını geliştirirken sağlak olduğunu unuttu herhalde. 2 pozisyonda bomboştun kontrol edip sağ ayak ile içeri yuvarlayacağına tırpan gibi sol ayağını salladın. Rakibe sert olacaksın barış topa değil, bunu öğrendiğin gün büyük futbolcu olursun

Sol ayağını geliştirirken sağlak olduğunu unuttu herhalde. 2 pozisyonda bomboştun kontrol edip sağ ayak ile içeri yuvarlayacağına tırpan gibi sol ayağını salladın. Rakibe sert olacaksın barış topa değil, bunu öğrendiğin gün büyük futbolcu olursun
Sorun yasiyor karar vermekte. O yüzden deli gibi vuruyor topa. Dedigin gibi bazen kaleye topu yuvarlamak lazim deli gibi abanmak degil. Onu denese cok daha fazla gol atar.

Gol kaçırması sorun değilde bugün bi kaç pozisyonda top kaybettikten sonra takip etmedi geri koşu yapmadı orda çok şaşırdım normalde hırslı topçudur geri koşar kaybettiği topu kovalar bugün bi kaç pozisyonda bıraktı kendini ona çok şaşırdım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde gitti frikiği kullandı

Az önce Mertens başlığına yazdım bunu

Mertens'in Sara'ya garezi var diyorum artık ciddi ciddi

Öpücük dağıtır gibi duran topları dağıtıyor millete Sara yokken,

Bugün Sara olsaydı Mertens kullanırdı o frikiği

Dün icine Kerem Akturkoglu kacmisti sanki

Bu maç çoğu maça göre iyi top taşıdı.İyi adam geçti.
Ama sanki bunu her maç yapıyormuş gibi anlatmayın.Çoğu maç bunlarıda yapamıyor.
Sahada Çok ciddi zeka sorunu yaşıyor.
Transfer olsun avrupada iki maç sonra yedeğe çekerler.Bu kafayla oynaması mümkün değil.
Sorun gol kaçırmasında değil.Keşke tek sorun gol kaçırması olsa.Adam kaleye vurmadan uygun pozisyonu alamıyor.Kafa gidiyor abanıyor falan.

Biz kanat transferi yapmazsak şampiyonluğu çok ciddi anlamda riske atmış oluruz.artı mertensin yerinede adam alınmalı.

Başakşehir maçında aldığı 3 puanın 2 sini geri verdi dün.

takımda barış gibi mücadele eden 2. oyuncu yok. pozisyonlar kaçtı bugün ama barış olmasaydı çoğu pozisyonu da yaratamazdık.

takımda en sevdiğim topçulardan biri. rakibi gerçekten paramparça ediyor . bitiricilik ve oyun zekasını kısmında büyük eksikleri var ama düzelteceğine eminim. tecrübe kazanıyor. dünkü maçı tek başına verdi fakat gerçekten içten söylüyorum canı sağolsun. mesela musleraya bu sene artık canı sağolsun demek içimden gelmiyor. apoya gelmiyor, kaana gelmiyor. büyük sıkıntı var bu sene muslera apo ve kaanda

Herkes ortaya cikaramadigi topda kalmis
Baris haric kim olsaydi orda o topu öyle alip gidemezdi

Osimhen ve kendisi olmasa pozisyona bile giremeyiz o yüzden bişey demek de istemiyorum.

Osimhen dün 2 defa al da at dedi. Mertens'e tekte çıkardığı top ise Elit seviye futbolcunun yapabileceği bir dokunuştu.

Dün Osimhen'nin 3 olmasa bile net 2 asistle maçı kapatması gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt