#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önceki maçı alan da kendisiydi. Sezon başında 20. haftada 11 gol atacak deseler herkes kabul ederdi. Yedekten girip katkı vermesi gereken adamlar katkı vermiyor (Sallai, Bats), gol atması gereken asıl adam (Osimhen) saç baş yolduruyor, orta sahalarımızın hiçbiri skorer değil, Yunus'un performansı da yine çok dalgalı. Senin işin BAY'ın gol atmasına kaldıysa çok şey yanlış/eksik gidiyor demektir. Ha keza Mertens de kendisinden beklenenden çok daha iyi bir sezon geçiriyor. O da olmasa hepten hapı yutmuştuk.

Barış son vuruşlar haricinde gerçekten Hatay maçını almak için en çok caba gösteren açık ara oyuncuydu. Herkes yine topu ona atmaya başladı. Geçen sene ligin son maçlarındaki gibi. Bu pek de iyi bir şey değil.

Sosyal medyadan hemen sövmüşler bizim ileri zekalı taraftarlarımız.
Ama işte bende bunu seviyorum Barış’ta. Kerem gibi bunları kafasına takmıyor.

su kafani kaldirarak oyna be adam, topa abanmak nedir. bu sekil oynasan 10gol attigin ligte su an kacirdiklarini sayarsak 5 daha rahat golün vardi.

BAY olmasa kaleye gidemeyeceğiz haberimiz yok. Adamın adrenalin o kadar yükseliyor ki eforlu oyunu sebebiyle beyin ve vücut arasındaki bağ zayıflıyor ister istemez. Eksikleri mevcut elbette. Lakin ki kardeşimiz zaaflarını görebilen ve üzerine giden savaşçı bir karaktere sahip. Destekçisiyiz aslan parçasının.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç osimhenden 3 kat daha fazla pozisyona giriyor. osimhen eğer 70 milyon euro ise barışa 100 derim ben.

Haydi Paşam

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top bu adamın ayağına geldiğinde direkt ölüyor takımın top oynamamasının büyük parçalarından biri bana göre. Herhangi işleyen bir takıma gitse orayı direkt bozar. Gol veya asist yapması bu durumu değiştirmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt