#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir futbol takımında temel futbolcu özellikleri belirli standartın altında olmamalı.

Örneğin hız/teknik/pas/bitiricilik gibi konular.

Kimse kendisi Vinicius Jr. olsun demiyor lakin fiziki gücü 10/10 iken tekniği ve pası 10/3 falan olunca sahada takıma zarar veriyor.

Bugün cok kötüydü. Bir insan kötü günündd olabilir, hocada oyunu okuyamiyor o belli oyuncularin kötü oldugunu görmüyor yaw kardesim sen desene cikar beni diye. Kltü günündesin cik sonra baskasi girsin belki iyi oynar belkide kötü

gün geçtikçe ben oldum havasında.. bu kendisine zarar verir..

Ortama bak

Sallayan sallayana

Yazık çok yazık

Kimlerle aynı takımı tutuyoruz

En büyük sorunu kolay pas atmamasi. Ön taraf set oyununda top kendine gelip ve kaleye yakin olunca daha iyi pozisyonda olan arkadasini görmüyor. Cokta iyi pozisyonda olmasina gerekte yok takim arkasin yeterki pasi atsin sonra bosa kacsin. Set oyunu budur. O ne yapiyor topu alip 3 kisiyi gecmeye ugrasiyor. Ne zaman pas atip ne zaman gidecegini ayirt edemiyor.

Çevre kontrolü yapmayı öğren yada savunmaya gelme girme oralara

Sadece güresiyor.

Gecen sezonki formundan cok, cok uzak.

özverisi ve çalışkanlığına hayranım.

ama çok dan dun yapıyosun bro.

Dün ilk golde barajda yerine kaybetti ilk adam topun üstünden hatlayınca. barajın yanından yani barisin koruduğu yerden gol yedik. yaptırdığı penalty amatör ligde bile yapılmaz.

gecen sezonki formunun bu sene eseri yok ve kardan çok zararı var su an

oynadığı futbol beni tatmin etmese de maç esnasındaki mimikleri ve hırsı bana acayip güven veriyor.

sanki rize maçında patlayacak gibi bir his var içimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt