#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Şaş’ın yakınından geçecek seviyede bir kanat oyuncusu değil.

Ancak Hasan Şaş da Barış gibi yıkılmayan üst düzey mücadele gücü yüksek bir oyuncuydu.

Eee ne anladım bu işten

Hasan Şaş’ın yakınından geçecek seviyede bir kanat oyuncusu değil.

Ancak Hasan Şaş da Barış gibi yıkılmayan üst düzey mücadele gücü yüksek bir oyuncuydu.

Eee ne anladım bu işten

O tayfa ile karşılaştırmamak lazım üstat, Hasan şaş zamanın riberysi gibi bir şeydi, şu jenerasyonun en iyisi o adamların yanında Ömer bayram falan kalır seviye olarak.

O tayfa ile karşılaştırmamak lazım üstat, Hasan şaş zamanın riberysi gibi bir şeydi, şu jenerasyonun en iyisi o adamların yanında Ömer bayram falan kalır seviye olarak.

Bunu şu yüzden söyledim renktaş,

Ben Barış’ın tüm artılarına okeyim, sonuna kadar da destekliyorum

Ancak eksileri çok bariz ve insanlar adamdan bu eksilerini kapatmasını beklemiyor

Ben 3 senedir Gs forması giyen bir kanat oyuncusunun mesela karar mekanizmasını geliştirmesini beklerim

çünkü normali bu

Burada ise olsun mücadele ediyor şak şak

Yau ben ne diyorum millet ne diyor

Tercihlerde çok kötü, topu istediği yerle koştuğu yer bile alakasız.

Her topu aldığında ve pas tercihlerinde altyapısının eksik olduğu çok bariz belli oluyor. Gücü ve hızı olmasa top oynayamaz.

üzücü.

Her maç farklı rolde oynamaktan mıdır bilmiyorum ama napacağını bilmez halde.

oyun zekasına sıfır demeye bile utanıyorum.

Ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor keşke bi makine bağlasalar o an ekrana yansıtsalar

Yetenekli bir oyuncu değil kesinlikle. First touch sıfır, pas kalitesi sıfır, orta yapmayı bilmiyor, tercihleri kötü. 25-30'lar havada uçuşuyor 10 milyon veren bile çıkmayacak. Eski temposuda kesinlikle yok, takıma uyup salmış gibi.

Kaleden uzaklaştıkça verimi azalıyor. 3lü işini bu yüzden de sevmiyorum

Her maç farklı rolde oynamaktan mıdır bilmiyorum ama napacağını bilmez halde.
Formuda düşük bu aralarda, Bence net dakika başi pozisyon degişiminin de etkisi var. Az maçinda moratanın yaninda ikinci forvet gibiydi şimdi kanat bek oynuyor. Hatta mactada bir ara ahmet ilede yer değistirdi vs surekli oyuncularin yeri ile oynamasi da yeni hobisi zaten hocamızın.

Tekniği zayıf olsa da sadio mane tipi bir oyuncu bu kadar ırgat gibi kullanmanın boğuşturmanın alemi yok topu kaleye pasla getirebilsek böyle bir derdimiz olmayacak zaten

Bazi pozisyonlarda sahada rakip yokmus gibi davranip topu kaybediyor acayip

Formuda düşük bu aralarda, Bence net dakika başi pozisyon degişiminin de etkisi var. Az maçinda moratanın yaninda ikinci forvet gibiydi şimdi kanat bek oynuyor. Hatta mactada bir ara ahmet ilede yer değistirdi vs surekli oyuncularin yeri ile oynamasi da yeni hobisi zaten hocamızın.
Genel olarak takım sahada napacağını bilmez halde

Bitmis, sanki 40 yasinda. Sifir fayda ile oynuyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt