#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu doymuş etmiş diyenleri de anlamıyorum bu herif ne yaptıda doyacak, bizim takımda max 1.5 aylık performansı var kariyeri boyunca, ulan hadi kerem'e doydu deseler kabuldu çocuk 2.5 sezon max oynadı. Barışın kariyerinde 2 ay performanslı top oynamışlığı yok nasıl doyacak. Geçen sezonun son haftalarını çıkar al sana default Barış.

Başımıza taş yağacak orta yaptı harika.

Aslanım benim kaç haftadır çok kötüydü ama 2. yarı çok iyi toparladı

en kötü hali kilit açıyor öyle bir adam

bu tarz adama ihtiyaç var işte. kötü oynasada oynamalı abi yapacak bişey yok tarz olarak en farklı adamlardan

alternatifi yok. sıçsa da ilk 11 oynar. zaten takımda fizik durumu 1 osimhen kaldı. biraz da barış ve davinson. gerisi yerlerde sürünüyor

Uzun süredir çok kötü ama biraz kıpırdayınca maçı çevirdi. Yalnız eline koluna hakim olmalı. Algı teröristi ifb yüzünden mimlenmiş durumda zaten. Her mücadelede faul çalınıyor otomatik.

Geçen sene de Alanya deplasmanında bizi ayıklayan isim olmuştu Lazbabbe

Bugün de aslan parçası sırtına aldı takımı

Camia içinde bu kadar düşmanı olması hayli üzücü bu aslan sporcumuzun

Dikkat ediyom da seyircimizin yüzde 80'i bu aslan parçasına akbabalık yapma derdinde. Düşmesini bekliyorlar dillerini dudaklarını yalayıp şapırdatıyorlar biraz sendeledi mi. Gidin bireysel dertlerinizi başka mecralara kanalize edin diyorum bu rtaşlarımıza

1 takvim yılında 2024te Barış'tan fazla maça çıkan veya süre alan bir yerli oyuncu var mı?

Ligi de söylemiyorum direkt dünyada soruyorum

Kafasını kaldırmamasına falan laf edilir, tekniği yeterli değil denilir ama çalışmıyor demek ya da ordan vurmak hakaret ve karaktersizlik.

osimhene yapılan asistler istatistiği sosyal medyada gezdiği hafta musleranın bile olduğu listede asisti olmayan balperim bu maç asisti patlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt