#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 takvim yılında 2024te Barış'tan fazla maça çıkan veya süre alan bir yerli oyuncu var mı?

Ligi de söylemiyorum direkt dünyada soruyorum

Kafasını kaldırmamasına falan laf edilir, tekniği yeterli değil denilir ama çalışmıyor demek ya da ordan vurmak hakaret ve karaktersizlik.

Kazanmasina ragmen bu kadar vurulan bir takim yok dunyada, hem de vurulan seylere bak. Ekstradan sadece 1 (bir) idman yapiyormusmus.

Gecen seneye ve ilk yariya gore etkisinin cok daha altinda, bugun de kotu gozuktugu macta bir sut ve bir ortayla bize maci kazandirdi.

Kazanmasina ragmen bu kadar vurulan bir takim yok dunyada, hem de vurulan seylere bak. Ekstradan sadece 1 (bir) idman yapiyormusmus.

Gecen seneye ve ilk yariya gore etkisinin cok daha altinda, bugun de kotu gozuktugu macta bir sut ve bir ortayla bize maci kazandirdi.
Barış'ın ligde 10 golü var zaten, asist sayısından vurdu herkes de Osi sonrası en çok gol atan adamımızdı yani. Yunus da sakatlanmadan önce böyle eleştiriliyordu, Avrupa'da da kazandığımız tüm maçları o ve Osi sayesinde aldık.

Bunlara gelene kadar laf edilecek çok adam var.

Barış'ın sevilmemesi, laf yemesi çok normal

Ülkede bir şekilde kendi imkanlarıyla sıyrılıp başarılı olan kimselere hasetle bakıyor toplumun çoğu

Berbat bir ilk yarıdan sonra kilidi açmasına çok sevindim .. Bir şekilde bu adamları mental olarak yukarıya çıkaracak şeylere ihtiyacımız var..BAY -Sara-Yunus bu adamlar toparlamadikca biz hep zorlanacagiz

Bugün sahada olmasa kesin yeniliyorduk. Karakter koydu en azından. Ama oynadığı top rezil orası ayrı.

1741697348426.webp

Saydık sevdik sövdük ama haftanın ilk 11'ine seçilmiş BAY.

Daha iyi olur inş.

Bu sezon Süper Lig’de 10 gol ve 2 asistle oynayan Barış Alper Yılmaz, bir gole daha etki ederse kariyer rekoru kıracak. (Sergen Dağ)

Kendisi için önemli kırılma noktası. Skor için ekstra katkı vermeye çalışacaktır. Haydi aslanım.

Fabrika ayarlarına döndürdün mü durdurulamaz aslanım benim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamı dinlendirmek lazım en büyük numarası fizik gücü o olmayınca hiçbirşeye dönüşüyor

Heh la böyle bak kötü oyna ama böyle oyna. cücük kadar adamların dokunması ile atma kendini gözünü seveyim

Takım sonunda çizgiye indi. Şükürler olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt