- 20 Eylül 2009
- 17.764
- 15.974
- 2.613
Sarılı bı eleman var Mourinhonun yardimcisiMert hakan da küfür etmemiş buna. Hangi mal etti de delirdi bizim oğlan?
Bakalım muhittin boşat raporuna ne yazacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarılı bı eleman var Mourinhonun yardimcisiMert hakan da küfür etmemiş buna. Hangi mal etti de delirdi bizim oğlan?
Bakalım muhittin boşat raporuna ne yazacak?
Yabancı o zaman. Ama var ya barış delirmiş gibiydi. Mert hakan falan tuttu sonra muslera lemina geldi götürdü. Kimse tutmasaydı o eleman şu an hastanedeydi.Sarılı bı eleman var Mourinhonun yardimcisi
Yok yav dediğin gibi onlarda küfür yok, allahtan mhy tutmuş barışı yoksa daha kötü şeyler olabilirdiHayatımda ağzımdan cikacagini sanmadigim bir cümle kurucam ama yakın plan çekimlerde Mourinhonun yardımcısı barışa küfür ediyor, barış delleniyor ve bilin bakalım kim sakinleştirmek için hamle yapıyor? Mert Hakan. Kerem demirbay ve Mert Hakan çekimlere göre gereksiz kırmızı görmüşler. Küfür ettiyse o ayrı, belki pozisyon sonrası küfür etmişlerdir bilemem
Olay sonrası(barışla alakasız) başka birine küfür ettiyse ve 4. hakem bunu raporladiysa mhy belki ondan kırmızı görmüştür yoksa irfan ve mhy şaşırttı beni, resmen Mourinho ve ekibi ile aramızda ayırıcı* rolundelerdi.Yok yav dediğin gibi onlarda küfür yok, allahtan mhy tutmuş barışı yoksa daha kötü şeyler olabilirdi
Kızdığım tek pozisyon sara solundaydı bi pozisyonda ona verse çaprazdan koyabilirdi sara, onun harici bişey diyemem. Çok çalıştı, çağları folloş etti.Osimhen'in havadan pasında gelişine vuramadı onun harici eleştirildiği kadar harcadığı yok pozisyonları.
Çağlar'ın çıkardığında temiz vurdu, direkten dönen şut iğne deliğiydi zaten.
Pozisyonlar harici de planın işlemesini sağlayan adamdı, Barış olmasa eleyemezdik, Osimhen kadar kritik roldeydi.
Bunlar mourinhoya kıl olabilir, öyle bi hava aldımOlay sonrası(barışla alakasız) başka birine küfür ettiyse ve 4. hakem bunu raporladiysa mhy belki ondan kırmızı görmüştür yoksa irfan ve mhy şaşırttı beni, resmen Mourinho ve ekibi ile aramızda ayırıcı* rolundelerdi.
Bu arada osimhenin delirdiği pozisyonda ok gibi fırlayıp onu tutan da irfandı. Tutmasa osi o sinirle bişeyler yspabilirdiOlay sonrası(barışla alakasız) başka birine küfür ettiyse ve 4. hakem bunu raporladiysa mhy belki ondan kırmızı görmüştür yoksa irfan ve mhy şaşırttı beni, resmen Mourinho ve ekibi ile aramızda ayırıcı* rolundelerdi.
Çok sasirttilar beni. Mourinho Okanin burnunu siktiginda da irfanın tepki 'hocam napiyon m..' oldu ve Okan hocaya yardıma gittiBu arada osimhenin delirdiği pozisyonda ok gibi fırlayıp onu tutan da irfandı. Tutmasa osi o sinirle bişeyler yspabilirdi