#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda ağzımdan cikacagini sanmadigim bir cümle kurucam ama yakın plan çekimlerde Mourinhonun yardımcısı barışa küfür ediyor, barış delleniyor ve bilin bakalım kim sakinleştirmek için hamle yapıyor? Mert Hakan. Kerem demirbay ve Mert Hakan çekimlere göre gereksiz kırmızı görmüşler. Küfür ettiyse o ayrı, belki pozisyon sonrası küfür etmişlerdir bilemem
Yok yav dediğin gibi onlarda küfür yok, allahtan mhy tutmuş barışı yoksa daha kötü şeyler olabilirdi

Osimhen'in havadan pasında gelişine vuramadı onun harici eleştirildiği kadar harcadığı yok pozisyonları.

Çağlar'ın çıkardığında temiz vurdu, direkten dönen şut iğne deliğiydi zaten.

Pozisyonlar harici de planın işlemesini sağlayan adamdı, Barış olmasa eleyemezdik, Osimhen kadar kritik roldeydi.

Yok yav dediğin gibi onlarda küfür yok, allahtan mhy tutmuş barışı yoksa daha kötü şeyler olabilirdi
Olay sonrası(barışla alakasız) başka birine küfür ettiyse ve 4. hakem bunu raporladiysa mhy belki ondan kırmızı görmüştür yoksa irfan ve mhy şaşırttı beni, resmen Mourinho ve ekibi ile aramızda ayırıcı* rolundelerdi.

Osimhen'in havadan pasında gelişine vuramadı onun harici eleştirildiği kadar harcadığı yok pozisyonları.

Çağlar'ın çıkardığında temiz vurdu, direkten dönen şut iğne deliğiydi zaten.

Pozisyonlar harici de planın işlemesini sağlayan adamdı, Barış olmasa eleyemezdik, Osimhen kadar kritik roldeydi.
Kızdığım tek pozisyon sara solundaydı bi pozisyonda ona verse çaprazdan koyabilirdi sara, onun harici bişey diyemem. Çok çalıştı, çağları folloş etti.

Olay sonrası(barışla alakasız) başka birine küfür ettiyse ve 4. hakem bunu raporladiysa mhy belki ondan kırmızı görmüştür yoksa irfan ve mhy şaşırttı beni, resmen Mourinho ve ekibi ile aramızda ayırıcı* rolundelerdi.
Bunlar mourinhoya kıl olabilir, öyle bi hava aldım

Bu arada osimhenin delirdiği pozisyonda ok gibi fırlayıp onu tutan da irfandı. Tutmasa osi o sinirle bişeyler yspabilirdi

Bu arada osimhenin delirdiği pozisyonda ok gibi fırlayıp onu tutan da irfandı. Tutmasa osi o sinirle bişeyler yspabilirdi
Çok sasirttilar beni. Mourinho Okanin burnunu siktiginda da irfanın tepki 'hocam napiyon m..' oldu ve Okan hocaya yardıma gitti😄 ilginç bı gündü vesselam. Belkide milli arada konuşup gerginliği azaltalim dediler beraber, bilemiyorum. Koyduk geçtik en güzeli.. o pozisyonda var kırmızı verdirmeliydi skriniara, yumruk attı çünkü

Vallaha fenerin defansını osimhenle dövdüler maç boyunca. Yönetim kirmizi kart konusunda arkasında durmalı. Ligi etkileyecek bir ceza aldirmamali

Allah'ım bu nasıl bir güç nasıl bir kuvvet. Dün abartısız 15 kişi zar zor tutuyordu çocuğu küfür olayında.

35 yaşındayım BAY'ın gücüne yaklaşabilecek bir tane başka Türk futbolcu görmedim daha. Buna ayı gibi olan savunmacılar falan dahil.

Babası kasapmış galiba, çiğ etle mi beslemiş bu çocuğu. Maşallah yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt