#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık gönderildiği taktirde süperligde ortalama her takımda oynar. Fizik gücü çok iyi. Sadece mental olarak futbolunu geliştirmesi gerekiyor. Denemek gerekiyor.

kuvvetli, yetenekli, sürati olan bir oyuncu ama çok dağınık.. bunun parçalarını toplayacak bir hoca ve sürekli oynayacağı bir takım lazım.. ama okan hoca salmaz gibi kalırsa da yeterli süre alamayabilir kanat transferi gerçekleşirse..

Kereme ilk geldiğinde bi yeteneği var izlerken hissedebiliyosun demiştim zamanla gördük yeteneği ama bunda fizik-kuvvet dışında bişey göremiyorum teknik zeka pas özürlü

bu fizik ve hızda bir oyuncunun bana göre patlama yapmaması çok düşük ihtimal. Belki bu sene, belki gelecek sene, belki 4 sene sonra

ancak mutlaka bir yerde patlama yapacak. Hem hızlı, hem güçlü hücum oyuncusu bulmak zor

bu sene de kötü oynasa bile vazgeçmemek lazım. Olmadı kirala

Bu arada arkadaşlar ADS bizim altyapımız değil her önümüze geleni yollayın ADS ye olmaz.

Forvet olarak düşünülebilir gideceği takıma 1 yıllık kiralık olarak giderse forvette oynatılmalı..

ADS'den ziyade Konya 3 kulvarda oynayacak. Hem ofansif de oynuyorlar, oraya kiralasak forma şansı bulabilir sanki.

Hem Konya daha stabil bir ortam. ADS'de her an kaos çıkabilir gibi bir hava var bence.

arslanımın rezerv ligde gövde gösterisi yaptığı söyleniyor
yok mu twitçilerin yaptığı yanarlı dönerli performans klibi veya sikils klibi
paylaşında izleyek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt