#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalyaspor'a kiralayalım. Nuri Şahin bu arkadaşı çok iyi işler. Hem onlar da kontra atak futbolu oynuyorlar.

Adam cikisini Sol Acik olarak yapmadi mi? Bu sezonki Keremin performansina bakarak onu bir mac yedege cekip bunu orda denesin. Yapamazsa zaten bir kanat transferi gelecek ve Baris yedegin yedegi olur artik.

bu adam forvet arkadaslar

burak yılmaz gibi topcu olur yanlıs yerde oynuyor

Neredeyse 1 yildir yaziyoruz. Bu adam gayet iyi. Biraz da buna 2-3 maclik periyotlarda sabredelim bakalim ne cikiyor icinden

Bu adamın forvet özelliği var aslında sol forvet olarak oynasa oyunu da mertens/yunus ikilisi üzerinden kursak daha mantıklı olacağa benziyor.

Bu genç kardeşimiz Kerem bu kadar kötü iken muhakkak ilk 11'de denenmeli bence. Ha mental açıdan o da Kerem kadar sıkıntılı, oyun görüşü olarak Kerem kadar kötü ama artısı savunmaya yardımı daha fazla olur. Rakipler sürekli bizim sol kanadı kullanıyorlar çünkü Kerem hiç bir şekilde gerektiği gibi bekine yardım etmiyor. Yaptığı savunma koşularını da sürekli geç yapıyor ve hepsi de göstermelik. Bence bir kaç maç ilk 11 oynamayı hakediyor.

Biraz sol kanatta denesek iyi olacak. Hızlı bir oyuncu Kerem yerine 60-65 de girmeli.

keremin yerine oynaması içi ne olması gerekiyor tam olarak ? eğer kerem ben oynamak istemiyorum bir süre sıkıldım rezil rezil sahada dolanmaktan barış alper oynasın benim yerime demesi gerekiyorsa dm den baskı yapalım dedirtelim

Daha cok süre verilmeli ,keremin yerine dün 65.dk da girse daha tehlikeli ataklar gelistirebilirdik.

Akıllı davranmalı. Önünde formsuz bir topçu var. Kendini geliştirip formayı kapmaya çalışmalı. Tabii bunun yanında biraz daha fazla süre verilmeli. Gerekirse, birkaç maç 11 başlamalı içerideki maçlarda.

abi bu herif bin kat keremden faydalı hep dedik bunu

yerli rebic düştü elimize niye kullanmıyoz bu çocuğu ya ayıptır okan aloooo sana diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt