#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi hazir degilse Kadikoyde forvette baslamali. Gomis son 30dk kullanilsin.

hangi mevkiye yazarsanız yazın 11 için yeterli değil, 1-2 sene sonra gelişimine bakılır, fener maçına forvet yazanları görüyorum gülüyorum, fenerli stoperler için kolay lokma olur, bizde oluruz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gürtekin yutkunamadı golde. arslanım benım

hangi mevkiye yazarsanız yazın 11 için yeterli değil, 1-2 sene sonra gelişimine bakılır, fener maçına forvet yazanları görüyorum gülüyorum, fenerli stoperler için kolay lokma olur, bizde oluruz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomis’le maca cikarsak sikecilerin stoperlerinin savunmayi dusunmesine gerek yok. Orta sahaya kadar cekebilirler gerekirse. Gomis 5 yas genc olsaydi farkli seyler konusuyor olurduk. Ama bugun oyunu kendi yari sahamizda kabul edecegimiz bir deplasman macinin forveti degil malesef.

Fiziği övülüp duruluyor da ciddi soruyorum neye dayanarak övülüyor fiziği? bulunmaz bir nimetmiş gibi

Özgüven kazanıyor oynayıp gol attıkça iyi özellikleri var biraz daha gelişecek ama barışın mental açıdan gelişimi çok daha önemli

Rakip stoperleri çok zorluyor santrafor oynadığı bölümler de bu forvet yokluğun da iyi ki var

Fiziği övülüp duruluyor da ciddi soruyorum neye dayanarak övülüyor fiziği? bulunmaz bir nimetmiş gibi

1.77 lik cılız sahtekar Valencia ligde çoğu stopere ezilmiyor bu tamamen oyuncunun fiziğini kullanabilme yeteneğine bağlı ..Maalesef Barış bu yönden yetersiz çok daha sağlam durması gerekirr

Enerjisini doğru kullanmayı öğrenirse etkili bir topçu olabilir, pres yaparken çok efor harcıyor, ama birebir mücadeleden geri durmaması, rakibi ısırması, hava toplarını indirmesi, gol noktalarında devamlı gezinmesi ile bence gayet faydalı oluyor bizim adımıza. Ayrıca fizikli topçu sayımız oldukça az, o yüzden sahada olmasına burun kıvıracak lüksümüz yok.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak iyi deginildi. Tamam press yapiyor da cok faullu giriyor. Baski yaptigimiz anlarda rakibe nefes aldiriyor. Bunu da teknik direktor cozmeli. Yine de savunmasi Kerem'e gore cok cok daha iyi.

Adam iki macta 4 puan falan kazandırdı. Tsk edelim.

Bu arada boyu sitelerde falan 1.86 yazıyor, dün rashica ile yanyana geldi, hemen hemen aynı boydalar, Max 1.80 falan

Bu arada boyu sitelerde falan 1.86 yazıyor, dün rashica ile yanyana geldi, hemen hemen aynı boydalar, Max 1.80 falan

Abdülkerimde mi 1,80m reis?

Abdülkerimde mi 1,80m reis?

Acıdan dolayı galiba öyle gördüm, ama 1.86 değil gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt