Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis’le maca cikarsak sikecilerin stoperlerinin savunmayi dusunmesine gerek yok. Orta sahaya kadar cekebilirler gerekirse. Gomis 5 yas genc olsaydi farkli seyler konusuyor olurduk. Ama bugun oyunu kendi yari sahamizda kabul edecegimiz bir deplasman macinin forveti degil malesef.hangi mevkiye yazarsanız yazın 11 için yeterli değil, 1-2 sene sonra gelişimine bakılır, fener maçına forvet yazanları görüyorum gülüyorum, fenerli stoperler için kolay lokma olur, bizde oluruz.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiziği övülüp duruluyor da ciddi soruyorum neye dayanarak övülüyor fiziği? bulunmaz bir nimetmiş gibi
Bu arada boyu sitelerde falan 1.86 yazıyor, dün rashica ile yanyana geldi, hemen hemen aynı boydalar, Max 1.80 falan
www.instagram.com
![]()
FATİH TERİM auf Instagram: "L1DER G4L4T4S4R4Y #galatasaray #galatasaraynef #cimbom #cimbombom #ua #uel #uefa #ucl #ultraslan #muslera #melo #mustafacengiz #marcao #faa #feneraglama #ftsa #futbol #fatihterim #keremaktürkoğlu #basketball #basket #bask
teriminator_ am December 25, 2022: "L1DER G4L4T4S4R4Y #galatasaray #galatasaraynef #cimbom #cimbombom #ua #uel #uefa #ucl #ultraslan #muslera #melo #mustafacengiz #marcao #faa #feneraglama #ftsa #futbol #fatihterim #keremaktürkoğlu #basketball #basket #basketbol #kupabeyigalatasaray #kupabeyi...www.instagram.com
Abdülkerimde mi 1,80m reis?