#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son vurus calismasi lazım. Vuruslari kötü. İlk yarı 3 ikinci yarı 1 kez pozisyona girdi. Kafaları iyi. Bir şekilde pozisyona girebiliyor. Ama sut calissin

En azından top ayağına her geldiğinde rakibin içinden geçmeye çalışmadı bu sefer. Bu da bir gelişmedir.

ikinci yarı 2 gol atabilirdi,ilkyarı da icardiye daha yavas cıkarsa,asisti vardı.son vurus calıs kardeş.topa abanma

Oynadikca gelisecek

Özelikle bitiricilik konusunda calismali ve gelismeli

Adam gecme,top sürme,defans arkasi kosu,sirti dönük top tutma ve ceza sahasinda dogru pozisyon alma gibi iyi oldugu noktalar var

Istatistik yapmasi lazim,bugun mesela girdigi 3 pozisyon var en azindan birini atmasi gerekirdi

Ama güveniyorum daha iyi olacak

Okan hoca da güveniyor ki sans veriyor

Ben beğendim ilk yarıda 2 tane çok iyi kafa topuna çıktı. Topla driplingi olsun verkaçı olsun çoğu şeyi iyi yaptı. Tek eksiği tecrübe bazen pasları hızlı atabiliyor zamanla oturacaktır ama sol ayağını biraz iyi hale getirirse acayip şeyler yapabilir.

Valla bazı maçlar için kullanışlı bir futbolcu mu olacak yoksa ilk 11 futbolcusu mu olacak tamamen kendine kalmış, çok çalışması lazım. Kumaşı iyi, potansiyeli var ama panik atak geçiriyormuş gibi tuhaf tuhaf hareketler yapıyor. Tercihler sakat, oyun görüşü yok gibi bir şey, şutlar desen çok kötü.

İnşallah çok çalışır da düzeltir bunları.

Sağ kanatta iyi oynadığı maç yok. Savunmaya katkısı takdir edilesi ama enerjisini hücumda harcasa son vuruşlarda daha başarılı olabilir. SC yada SS dışında biyerde oynatmak vakit kaybı gibi duruyor. Her topa da abanmaması lazım, biraz kafasını kullanmalı.

Fizik gücü gayet iyi. Paslarin siddetini iyi ayarlamali.

Kaç maçtır dikkat ediyorum, topu ayağından çıkarma konusunda büyük sıkıntılı bu adam. Bir çalım atıyor tamam, hadi ikinci hareketi de yapıyor yine ok, yahu daha üçüncü aksiyona gerek var mı çıkar şu topu artık. Alanya maçında girdi yine topla ikinci buluşmasında aynı hareketi yaptı. İlla en müsait pozisyonu en doğru anı bulacak diye uğraşıp duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt