Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basit oynamayı öğrenmedikçe, temel pas oyununu öğrenmedikçe fiziğine yazık edecek. Fizik gücü, sırtı dönük oynaması falan tam bir forvet bu çocuğun ama kanat oynarken de izlemesi aşırı yorucu. Eksiklerini hızla giderir umarım. Bu fizik gücüyle bir şekilde bu meslekten kazanır ama bu fizik gücünü akıllı bir oyunla birleştirirse çok daha iyi bir kariyeri olabilir.
İki pozisyonda Kerem'e yay civarında şut pası çıkarabilirdi, çok zorluyor çizgiye doğru. Faydalı oynuyor havadan etkili, defansı iyi falan ama hücumda yetersiz.
Ulan diyoorum Zamaninda ver şu pası diye vermiyorsun sovuyorum. Havadan Cok acaip toplar indiriyorsun afferin diyorum. Beni duygudan duyguya sokuyorsun
Şimdiye kadar Barış oyunu çok iyi okuyamıyor, takım arkadaşlarını müsait pozisyonda göremiyor diyordum da iyiden iyide top ezmeye devam ediyor Barış. İlk yarıda çok canımı sıktı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.