#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha lig başlamadan "neden oynamadı"lar başlamış. Aşırı aceleciyiz. Oynasa iki hata yapsa "bizim seviyemizde değil" diye biletini kesecek aynı sabırsız tayfa
O tayfa çok tehlikeli bir tayfa bir ise yaramaz taraftar kitlesi. Fm oynuyor sanki aynısını kerem için yaptılar zaman kavramları yok beygirlerin futboldan bir gidim anlamıyorlar fizik kondisyon taktik antreman metodları hiç birinden bilgisi yok o gitsin bu gelsin herşeyi onlar bilir havasında çoğu ergen yaşlarda insanlar. Çok takılmaması gereken kişiler ancak o kadar çoklar ki sınır bozuyorlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaç maç oldu sadece 45 dk süre aldı en son kufreder gibi kadroya almamış.. bari 1 yıl takımına kiralansaydi öyle alırdık..
Bu çocuğa öyle veya böyle iyi para verildi TFF lig için bir zahmet yedekte bari görelim..

Kaç maç oldu sadece 45 dk süre aldı en son kufreder gibi kadroya almamış.. bari 1 yıl takımına kiralansaydi öyle alırdık..
Bu çocuğa öyle veya böyle iyi para verildi TFF lig için bir zahmet yedekte bari görelim..
Super Lig ekiplerinden birine kiralik versek mantikli bence.

Acele etmeyin yav daha ağustos ayındayız elbet oynayacağı zamanlar gelecektir sabır lazım

Tabii tüm takımın kondisyon üst seviyede ya, Alper'in daha da kondisyon yemesi lazım.

Oynamamasi gereken macta oynatilip oynamasi gereken macta oynatilmayan oyuncu. Gs'de hep böyle olur zaten. Bu cocuk ligde yedeklerde olmali her zaman, skor avantaji elimizde olan maclarda son 20 25 dakika sure bulmali.

Niye aliyoz ki bu herifleri genclessek nolacak Allah aşkına. Mesela bu maç ikinci yarı arda tercih edilecek barışın yerine. Barış da böyle oynamaya oynamaya ozgüvenini yitirecek. Bir topçunun daha kariyerinin başlamadan içine edecez. Valla antremanlarda 10 gol de atip 100 km koşsa bile ikinci yarı arda tercih edilecek Giresun maçında yazıyorum buraya. Bunun performansla ilgisi yok evlatlıkla ilgisi var.

Şu maçta yedekte bile niye 1.5 verdik, zengin miyiz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PTT'den gelmiş çocuğun hemen ilk 11 oynamasını mı bekliyorsunuz yav.

Ben olsam ben de tercih etmezdim. Bundan önce Emre Kılınç falan var daha oynaması gereken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt