Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.577
- 4.268
- 648
Hakki yenmis sezon basindan beri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balon değil sadece üst seviye değilkerem balonu patlamıştır umarım
Kerem’in en çok parladığı zamanlar için konuşuyorum bu çocuk keremden çok daha dengeli ve defans farkındalğıda çok daha yüksekYedekten girer yine katkı verir.
Bu olumlu birşey aksine.
Biladerim zamanla olacak FM oynamıyorsun şunu anlayın bu adam 2.ligten geldi ne kadar çok eksiği vardır biliyor musun? Antreman yemesi lazım büyük takım baskısına alışması lazım taraftara alışması lazım kolay değil bu işler bi gün 89 da girer diğer gün 87 de bir bakmışsın 11 de bir bakmışsın oynamıyor. Alışacak zamanla diyoruz siz istiyorsunuz hemen oynasin arkadaş türkiye burası insanları tanıyoruz 2 maç kötü oynasin çöp bu bilmem ne bundan topçu olmaz diye baskı gelecek çocuğu komple kaybedeceksin zannettiğin gibi kolay değil futbol malesef . Hali sahada bile moralsiz geldiğinde kötü oynuyorsun boi yapmayın sabredin azıcık ya tüm takım gençleşti kimisi oynayacak kimisi bekleyecek hepsini sahaya süremezsin olmaz OLMAZ1-0 geride olmasaydık bu adamı oyuna almayacaktı ,devre arası yazdım ilk bu adamı oyuna alacağını,babel yerine barışla başlamalıydı
Oynattığı zaman zamanı geldi,oynatmadığı zaman bir bildiği var mı oluyor şimdi
Geçen sene keremin hakkı yendi daha fazla oynamalıydı,şu performanstan sonra yine arda babel akbaba oynarsa barış yerine bununda hakkı yeniyo demektir
yanlış anlaşılmasın ben asla boklamıyorum sadece göklere çıkarılmaması gerekiyor. Beklentiyi çok üst seviyeye çekiyoruz sonra hüsran.Barış mükemmeldi ama niye Kerem'i itin götüne sokuyorsunuz. İkiside bizim yerli müthiş katkı verecek oyuncular. Sahada duruşu filan daha net. Ayrıca Kerem tek başına değil böyle onu zorluyacak adamlar ile gelişecek.
Bay da öne geçse bizim Kerem'de.
Katılıyorum da , kendi oyuncularımıza balon , çöp , rezil gibi tabirler kullanılmasını pek tasvip ettiğim söylenemez.Kerem’in en çok parladığı zamanlar için konuşuyorum bu çocuk keremden çok daha dengeli ve defans farkındalğıda çok daha yüksek
Biraz daha karar mekanizması gelişirse tartışmasız 11 he şu anda 11’i veririm ben valla marcao olayı için söylemiyorum bu çocuk formayı bi aldı mı yürür gider
Rekabet iyiydir. Kerem'de baskıyı kaldıramadı bu rekabet ikisinede yarar.yanlış anlaşılmasın ben asla boklamıyorum sadece göklere çıkarılmaması gerekiyor. Beklentiyi çok üst seviyeye çekiyoruz sonra hüsran.
Yoksa iyi topçu herkes kabul ediyor.
Kerem iyi niyetli olsa demezdim şahsen reis kendini bişey zanneden topçulardan soğuyorum maalesef he takımın yıldızı gibi oynasa amenna da o ışık yokKatılıyorum da , kendi oyuncularımıza balon , çöp , rezil gibi tabirler kullanılmasını pek tasvip ettiğim söylenemez.
Barıs çok daha iyi göründü.
Hüsnü abi toptan anlamıyor diyebilir miyiz?başta hüsnü, ölüyor kerem için. bir ara da yunus akgün sevdalısıydı. hep diyordum bir bok olmaz bundan diye sonunda kabul etti.
Kerem için tamam kötü yorum yapmıyorum ama öyle tapılacak bir oyun oynamıyor. sadece biz ileriye top götüren dinamik oyuncu senelerdir görmediğimiz için şok olduk. Adam tamam çok güzel işler yapıyor ama acayip de top kaybediyor.
Mac sonu: marcao niye öndeki her oyuncuyu dövdüBarış-------Gedsion-Alex--------Kerem
------------------Morutan
------------------------Halil
Amin.