#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başta hüsnü, ölüyor kerem için. bir ara da yunus akgün sevdalısıydı. hep diyordum bir bok olmaz bundan diye sonunda kabul etti.

Kerem için tamam kötü yorum yapmıyorum ama öyle tapılacak bir oyun oynamıyor. sadece biz ileriye top götüren dinamik oyuncu senelerdir görmediğimiz için şok olduk. Adam tamam çok güzel işler yapıyor ama acayip de top kaybediyor.

Oğlum kerem olmasa randers maçı diye birşey yoktu niye kafa almıyor bir türlü kötüyse kötüydü bu akşam şu toptan anlamayanlar gibi ilk fırsatta adam kötülemeye piyasaya çıkmayın yaw

Oğlum kerem olmasa randers maçı diye birşey yoktu niye kafa almıyor bir türlü kötüyse kötüydü bu akşam şu toptan anlamayanlar gibi ilk fırsatta adam kötülemeye piyasaya çıkmayın yaw
sana kalsa hemen messi muamelesi yapalım.

Yahu anla artık anla daha boku nizamiyeye ulaşmadı. Hemen adama tapma.

Yunus akgün sevdana dönecek diye korkuyorum

Kimse dememis ama adam dusmuyor ? Atmiyor kendini zorluyor

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sana kalsa hemen messi muamelesi yapalım.

Yahu anla artık anla daha boku nizamiyeye ulaşmadı. Hemen adama tapma.

Yunus akgün sevdana dönecek diye korkuyorum

Sevmek ayrı Messi muamelesi çekmek ayrı ben genç yerli topculari severim keremin eksiklerini de her daim yazdım forumda...
Ama epi topu 3-5 ay prof. seviyede top oynamış adamın ilk kötü anında çıkıp boklamak GS taraftarina yakışmıyor .. bu herifleri akbaba gibi tiplerle ayni kefeye koymamak lazim..

Sevmek ayrı Messi muamelesi çekmek ayrı ben genç yerli topculari severim keremin eksiklerini de her daim yazdım forumda...
Ama epi topu 3-5 ay prof. seviyede top oynamış adamın ilk kötü anında çıkıp boklamak GS taraftarina yakışmıyor .. bu herifleri akbaba gibi tiplerle ayni kefeye koymamak lazim..
kanka uykun mu geldi. Nerde kötüledim lan...

çok top kaybediyor dedim sadece o da bir gerçek oyun tarzı ona uygun. kötülemedim ki. Ben de seviyorum bir kanatta artık barış bir kantta kerem olsun istiyorum. ama keremtapar değilim.

E9vm305X0AMUOZM

kanka uykun mu geldi. Nerde kötüledim lan...

çok top kaybediyor dedim sadece o da bir gerçek oyun tarzı ona uygun. kötülemedim ki. Ben de seviyorum bir kanatta artık barış bir kantta kerem olsun istiyorum. ama keremtapar değilim.

Keremtapar da senin uydurman tamamen ben nerede dedim böyle bir soylem

Ankara demirden beri kendisini takip ediyorum at gibi top oynar iki kanatta da asıl mevkisi soldur bazuka gibi şutlari vardır. Buralara yükseleceği o zamandan tahmin edilebiliyordu muhtemelen Ronaldoyu örnek alıyor hayvan gibi vücut var çocukta maşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt