#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paşama geniş alan bırakıcaklarda rakibi geçicek aslanım benim. Tek yaptığı iş o , Yasin Öztekin kadar bile olamaz bu kafayla

21 yaşında sahaya çıktığında sırıtmaması daha önemli.Oynadıkça daha iyi olacak.

oynadıkça iyi olacaktır keremle dönüşümlü gitmeliler.
şimdilik tek büyük sorunu rizeli olması

Bişeye dikkat ettim hala elini sakınarak oynuyor, elindeki kırık önemli bi kırıktı o yüzden her ikili mücadeleye giremiyor girse de sakınıyor kendini. Zamanla daha iyi olacak, büyük tecrübe bu maçlar

Bence gayet iyi performans sergiledi ikili mücadelelerde yıkılmıyor hızı da var Kerem'den daha iyi seviyeye çıkabilir sabretmek lazım.

Yaşı çok genç müthiş fiziği var.Bence üzerinde durulsa hakan Ünsal gibi bir bek olur.keske sol bekte denense.

Adamın eli kırık bir şey olacak diye korkuyor maç içinde geçen haftaki konya maçında da aynıydı. Bu psikoloji ile iyi perf vermesi zor düzelecektir.

Daha adam kaç maç oynadı durun hele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok iyi oyuncu takıma daha da alışınca fark yaratacaktır. Güç var hız var son vuruş var oyun görüşü var bu çocukta her şeyden var ama hala takımla tam uyum içinde değil. Assuncao da benzer sorunları yaşıyor aslında oda potansiyelli ama takımla henüz ritim yakalayabilmiş değil.

Begenmeyenler var ama bence elinden geleni yaptı ilk yarıda ve ikinci yarının başında rakibi en çok tehdit eden oyuncuydu oynadıkça gelişecek

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dusunduklerini yapabilse cok iyi olacak ama inanilmaz acemi ve farkindaysan timingleri hep hatali. Yani sadece topla hareketi degil, pas anlari, pas siddeti bile hatali. Fakat son ikisini cok rahat duzeltebilir.

inceci bir adam değil.

bilekler yumuşak olmadığı için kuvveti ve ortalama üstü hızı ile kendine avantaj sağlamaya çalışıyor

Temasli oyun da begendim ayakta kaliyor top ayagindayken veya topsuz Adam kovalarken

Faydali bir oyuncu kesinlikle

Kanat manat olmaz dar alan becerisi sıfırrr sıfır keremin piyasaya ilk çıktığı vakitteki vıbe ı vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt