#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu son 5 dk lık oyuncu
Daha erken girmesin
Kupa maçları ile hazırlamak lazım

Bence yine erken davraniliyor barışı gömmek için.. Biraz daha görmek lazım bu herifin fiziksel tüm özellikleri yerinde keremin ilk haline göre daha kolay lige adapte olması ufacık kipirdansa direk katkı sağlayabilir..
şu politikacılar gibi konuşmayı bırak. İyiye iyi kötüye kötü sonradan futboldan anlamıyorsun derim diye mi bu orta yollu konuşmalar

Ben bu çocuğu geçen sezon hiç izlemedim. Şu zamana kadar bizde oynadığı oyuna bakıyorum hani olumlu birşey söylemeyi geçtim daha top sürmeyi bile beceremiyor. Heyecan mı yapıyor artık sebebi nedir bilmiyorum ama bugün bir pozisyonda önü bomboş açık alanda topu sürerken ayağından aşıp topu kaptırdı.

Sakatlık sonrası maç eksiği gerilemesine neden oldu. Takıma yeniden yavaş yavaş adapte olacak. Barış için sabırlı olmak lazım.

İlk zamanlarda sanki çok daha hızlıydı, hantallaşmış gibi uzun zamandır. O atletizm de olmayınca kalıplı bir yedlin gibi oyuncu oldu.

20211104_230213.webp

İlk zamanlarda sanki çok daha hızlıydı, hantallaşmış gibi uzun zamandır. O atletizm de olmayınca kalıplı bir yedlin gibi oyuncu oldu.
Sezon başında ki bir Avrupa maçında oynadı sadece neredeyse tek kriter o maç yani. Kim bilir o maç karşısında oynayan çok yavaş bir topçuydu v.s. Benim son 2 maçta gördüğüm hiç umut vermeyen bu seviye ile alakası olmayan birine benziyor.

Dünkü maçta girmesi gereken BAY değildi bence

2. yarı başladığından itbaren moskova top yapmaya başladı

Burada bizim yapmamız gereken şey kaptığımızda oyunu yavaşlatmak, soğutmak, topa sahip olarak, top dolaştırarak, sete çevirerek moskovanın topla oynamasını önlemek olmalıydı

Biz ise aynı oyun tarzına devam ettik, kaptığımız her topta çok hızlı çıkmaya çalıştık, aynı geçiş oyununa devam ettik
Ve her kaptığımız topu birkaç saniye sonra tekrar moskovaya vermiş olduk
Onlar da golü atana kadar topla oynamaya devam ettiler

O yüzden Fegh çıkmamalıydı, illa çıkacaktıysa yerine taylan girebilirdi veya ortada oynatmak koşuluyla Kılınç hatta Ömer bile olabilirdi

Bay pas yapıp oyun tutacak oyuncu değil
Pas yapıp oyun tutuyorsan faydalanacağın adam

Benzer şekilde Morutan da
Rakip kaleye çok daha yakın oynatılmalı bence

Kereme neler deniliyodu (en başta ben) oynaya oynaya 11 başlayıp 90dk sahada kala kala düzeldi az çok barışında böyle olabilceğini düşünüyorım fizik var güç var gerisi vasat altı

Kerem için baya sabretti terim ama barış için sabredeceğini sanmıyorum yabancı sınırı olmasa muhtemelen almazdık şimdilik hamle oyuncusu gibi duruyor. Randers maçı harici daha fark yaratamadı randersda düşük kalitede bir takım zaten

evet gsc yine ayağı kırılmış at muamelesi yapıp oyuncu harcıyor.

piyasa yapması için olumlu olsa da sırf bizde oynuyor diye çağrılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt