Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.570
- 12.548
- 2.868
Bu son 5 dk lık oyuncu
Daha erken girmesin
Kupa maçları ile hazırlamak lazım
Daha erken girmesin
Kupa maçları ile hazırlamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu politikacılar gibi konuşmayı bırak. İyiye iyi kötüye kötü sonradan futboldan anlamıyorsun derim diye mi bu orta yollu konuşmalarBence yine erken davraniliyor barışı gömmek için.. Biraz daha görmek lazım bu herifin fiziksel tüm özellikleri yerinde keremin ilk haline göre daha kolay lige adapte olması ufacık kipirdansa direk katkı sağlayabilir..
şu politikacılar gibi konuşmayı bırak. İyiye iyi kötüye kötü sonradan futboldan anlamıyorsun derim diye mi bu orta yollu konuşmalar
şaka yapıyorum kanka birkaç maç fena değildi ama 2 maçtır da acayip kötü ya. hiçbir varlık gösteremiyor.Barışın çöp olduğunu düşünsem hiç uzatmam ama cidden erken gömmek için ..
şaka yapıyorum kanka birkaç maç fena değildi ama 2 maçtır da acayip kötü ya. hiçbir varlık gösteremiyor.
Sezon başında ki bir Avrupa maçında oynadı sadece neredeyse tek kriter o maç yani. Kim bilir o maç karşısında oynayan çok yavaş bir topçuydu v.s. Benim son 2 maçta gördüğüm hiç umut vermeyen bu seviye ile alakası olmayan birine benziyor.İlk zamanlarda sanki çok daha hızlıydı, hantallaşmış gibi uzun zamandır. O atletizm de olmayınca kalıplı bir yedlin gibi oyuncu oldu.