#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan sağ bek olur mu acaba

Screenshot_20201212-222453.webp

Hedefsiz kaldığımıza göre daha fazla şans bulmalı olacak mı olmayacak mı net olarak görmek gerek ?

Kaleye altı adım mesafede olmadıkça lütfen şu çekme bir daha uzunca bir süre hatta kale doluysa hiç çekme

Günümüz ekonomik koşullarında ciddi bir yatırım yapıldı barışa ama her maç geriye gidiyor. Sene başında Avrupa maçlarında çok daha etkili idi. Belli ki hiç çalışmıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha fazla sure alması lazım , ben beğeniyorum.
ben kendisine guveniyorum
Baris Alper bu takimin banko sol acigi olmasi , devamli oynamasi ve israrla oynatilmasi lazim
insallah pazar gunu 11'de olacak bebegim
sahne senin yigidim
Zamana ihtiyacı var tam yardirmaya başlamayısken sakatlandı
Is your turn Peace
ben inaniyorum olacak

biz burdayiz ve hep var olacagiz sana inancim ve guvencim tam , formunu yakalayip parladigin al puromu alip sana yazililan yorulmlari okuyacagim Baris kardes

Denizli maçında şans bulur herhalde. Bir kez daha ön yargısız izlemek lazım.

aslında alır almaz süper ligde ilk 11 garantisi verecek bir takıma kiraya vermeliydik, hatamız o oldu bence

Bu çocuk alt ligde ve bizdeki ilk zamanlarda daha atletik, daha hızlıydı sanki. Bu tarz adamların fiziğine dikkat etmesi lazım bizde biraz daha kalınlaştı buna gerek yok zaten anatomisi sağlam, hızını ve kondisyonunu korumalı.

Gs'nin gercek evladi canim kardesim Yunus'un 17 gomlek gerisinde. Geldiginde de ayni seyi soylemistim.

Topu ayağına alınca bi ağırlaşıyor pas atarken falan atik değil süründürüyor topu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt