#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikrim değişti çalım atabiliyor cok calisirsa bu arkadaştan olabilir

Bu cocukta is oldugunu cokca defa soyledik. Sol kanat oynayabilen birini almazsak Kerem'den bol bol dakika calacaktir

Orhan Uluca'da söyledi. Yorumlarını beğeniyorum. Bence de forvet mevkisine evrilmeli.

Muhteşem oynadı bugün aslan barış alper

Bu gencimizin kıymetini bilmeliyiz gerçekten yetenekli

çalım yeteneğini çeşitlendirmiş.dikine çok iyi gidiyor,çok güçlü,hızlı.topla ilişkisi iyi.her iki kanatta da oynar bence.son işlerdeki heycanını yenerse çok skorer olur.forvette de oynar

çalımı tekniğiyle değil hızı ve patlayıcılığıyla attığı için sağ kanatta oynaması performansına direkt etki ediyor. daha rahat atıp gidebiliyor topu açık alana

ilk parladığı randers maçında da sağ kanatta oynamıştı geçen yıl, solda iyi oynadığı maç hatırlamıyorum.

Karar mekanizmasi 70% gelişirse Gnabry'miz olacaktir, üzerinde durulması lazım.

çalım yeteneğini çeşitlendirmiş.dikine çok iyi gidiyor,çok güçlü,hızlı.topla ilişkisi iyi.her iki kanatta da oynar bence.son işlerdeki heycanını yenerse çok skorer olur.forvette de oynar
Bence topla ilişkisi iyi olmayı geçtim idare edecek durumda bile değil.

Kanat için çok kalas bence. Rakibin içinden geçmeye çalışması sinir ediyor beni.

Bence topla ilişkisi iyi olmayı geçtim idare edecek durumda bile değil.

Kanat için çok kalas bence. Rakibin içinden geçmeye çalışması sinir ediyor beni.
eskiye oranla iyi bence.iki pozisyonda topu vücuduyla kontrol altında tuttu gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt