#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harika 1 fiziği var.
İyiyken yazalım da skor taraftarı denmesin bizde ancak yedek olur .. Veya 2. Forvet gibi birşey olması lazım kanat için yetersiz..
okan buruk kerem yada barıştan birisini önde serbest oynattığında çok farklı şeyler izleyeceğiz gibi geliyor bana ama bakalım görecebilecek miyiz

Bizim yerli oyuncular sürekli kendimi kanıtlayacağım yarışında olduğu için skor tabelasında kendi adını görmenin derdinde.

Bkz: Hiç sağ ayağı olmayan Taşdemir’in sağıyla çektiği şut
Evet ama barisin orada tecrübesizligi rol oynadi. Kafayi kaldiramiyi bilmiyor bazi pozisyonda. Örnegin icardiye iyi hazirladi torreirayi bencilliginden degil görmediginden.

harika 1 fiziği var.

okan buruk kerem yada barıştan birisini önde serbest oynattığında çok farklı şeyler izleyeceğiz gibi geliyor bana ama bakalım görecebilecek miyiz

Kerem-Yunus-Rashica ben bu 3 luyu aynı anda görmek istiyorum olur da birgün maç koparabilirsek mutlaka denemeliyiz.. Yunus ortada sanki daha iyi oynayacak gibi geliyor tabi bu sadece bir teori saçma sapan birşey de olabilir sonucu.. Bir de yunusun bu kadar kolay silinmesini istemiyorum ilk 3-4 hafta takımın tek hücum gücü yunustu resmen her aksiyon ondan geliyordu.. Şimdi boeyle rashicanin da uyumunu görünce ortada bir denesek diyorum..

Bence dün iyi oynadı. İlk 11'e devam. Emre Özcan dün Barış Alperin maç icinde yaptığı olumlu işleri söylüyor. 32 dakikadan itibaren dinleyebilirsiniz.

biz burdayiz ve hep var olacagiz sana inancim ve guvencim tam , formunu yakalayip parladigin al puromu alip sana yazililan yorulmlari okuyacagim Baris kardes
1667726811207.webp

Kerem-Yunus-Rashica ben bu 3 luyu aynı anda görmek istiyorum olur da birgün maç koparabilirsek mutlaka denemeliyiz.. Yunus ortada sanki daha iyi oynayacak gibi geliyor tabi bu sadece bir teori saçma sapan birşey de olabilir sonucu.. Bir de yunusun bu kadar kolay silinmesini istemiyorum ilk 3-4 hafta takımın tek hücum gücü yunustu resmen her aksiyon ondan geliyordu.. Şimdi boeyle rashicanin da uyumunu görünce ortada bir denesek diyorum..
aynen bu şekilde de olabilir. Yunus icin cok uzuluyorum. Gsde oynamak ztn zor mental acidan bir de Cocuk kesik yedikten sonra takim hucumda ritim buldu mental olarak ekstra kotu etkilemistir...

Artik formanin isimlere göre verilmedigini anlamistir Yunus & Kerem ikilisi. Siz otururken bu arkadasiniz oynuyorsa sebebi var. Calisan formayi alir.

Genis kadronun avantajini nihayet kullaniyoruz.

Rosier i yatırdığı pozisyonda ayağını yere vurmasına çok üzüldüm, belki de böylesine kritik bir derbi maçında kendisine ilk 11 de ilk defa şans verilmişken 1 gol 1 asist ile tamamlayacaktı maçı

Yalnız son 2-3 yılda aldığımız futbolcuların neredeyse çoğunu aldığımızdan fazlasına ya da aldığımız paraya göndereceğiz gibi. Barış Alper 1 küsür milyon euroya alındı belki ama son 1 aydaki performansıyla bu parasını çıkarttı bile. Mohammed aldığımız paranın fazlasına gidecek. Morutan da Pisa da fena değil. Geçen gol de attı. Cica belirsiz sadece. Onu da 5-6 bandına satabilirsek zaten bu yılki bonservisli transferlerden zarar diyebileceğimiz kimse yok. Belki böyle giderse Yusuf Demir olur ama o da seneye Barış Alper'in bu seneki durumu gibi bulacaktır kendini. O konuda içim rahat. Ama bu sene istenilen patlamayı yapamayacak gibi. Bir mevkiye yoğunlaşmalı.

Tebrik ederim çok iyiydi. Derbi diye biraz tırsmıştım maç öncesi ilk 11 de görünce. Ben Kerem oynamalı diyordum ama ikisi de çok faydalı oynadı dün.

Fiziksel üstünlüğü bariz fark yaratıyor. Bence bu çocuğu forvete yönlendirmemiz gerek. Muhtemelen önümüzdeki maçlarda da ilk 11 olarak başlar dünkü performanstan sonra. Bu fırsatı mutlaka iyi değerlendirmeli.

fizik olarak iyi zaten ilk geldiğinde de demiştim çok tatlı bir fiziği var 🥰🥰

ama halı saha topçusu beyin yok

Kadroda gördüğümde yeni bir oyuncu denemek için riskli bir maç olarak görmüştüm. ama hoca doğru bir seçim yapmış. Kerem ile maalesef sol tarafımız işlek bir hale geliyor. Barış Kerem'e göre çok daha fizik gücü yüksek ve görev adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt