#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet oynamalı rakip 2 stoperle arkada kalmışken bu onları delip geçer arkaya koşu atar omuz omuza rahatsız eder mümkünse artık forvet oynatılsın. Bencil olduğunu düşünüyorum ama forvette 2-3 gol bulsa daha da kimse tutamaz.
2-3 gol ve kimse tutamaz kısmı hariç katılıyorum.

en kötü hocanın santraforda istediği presi santraforda şuan en iyi barışla yapabilir.

2-3 gol ve kimse tutamaz kısmı hariç katılıyorum.

en kötü hocanın santraforda istediği presi santraforda şuan en iyi barışla yapabilir.
2-3 gol sonrası o bölgede kendini daha rahat hisseder ve oyuna etki eder diye dedim bence potansiyeli var hoca dokunuşuyla daha da iyiye gidebilir hatta bencil dediğimiz adam belki de ceza alanında ufak paslarla asistler dahi yapabilir. Aynı şekilde sonradan Yunus Akgün'e de ihtiyaç var Rashica sonrası Yusuf değil Yunus girmeli Yusuf da merkeze 10 numaraya girmeli umarım bu maç ders olur.

Bu maçta Kerem yerine oyuna girmeliydi. Mata hamlesi ile takımın ön taraftaki pres gücü azaldı, Barış ne kadar son vuruşlarda ve paslarda zayıfta olsa mücadele ve fiziksel güç anlamında çok iyi bundan faydalanılabilirdi.

Bu maçta Kerem yerine oyuna girmeliydi. Mata hamlesi ile takımın ön taraftaki pres gücü azaldı, Barış ne kadar son vuruşlarda ve paslarda zayıfta olsa mücadele ve fiziksel güç anlamında çok iyi bundan faydalanılabilirdi.
Aynen Barış hücumda ne kadar sıkıntılı olsa d defansif anlamda kendi bölgesinin kapatıyor kerem bekini takip etmiyor ama Barış takip ediyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öne gectigimiz ve rakip defansini öne cektigi an forvet olarak girmeli.

Hayatta sevdigim tek rizeli arslanim kocum yemin ederim yigit gibi kolaj manyagi yapasim var seni arslanim benim
Tam bi kufrettirmelik dls golu

Guzel vuramadin, aferin BAY. Ayagina otursa belkide auta gidecekti neyseki gol oldu :)

Yorumlariniza katilmiyorum. Ayrica Boey ve Rashica ile birlikte takimin en süratli oyuncusu. Oynadigi mevkide ve oyun stilinde top kaybetmesi cok dogal. Gidin bakin Vinicius gibi Rodrygo gibi Sterling gibi süratli, dribbling gücü yüksek oyuncular maç basi ne kadar top kaybediyormus. Saydigim oyuncularin mac basi top kayiplari 20 civari rakamlara cikabiliyor.

Baris bu süratin üstüne bir de skorer olsaydi diyenler var. Öyle bir oyuncu olsaydi alamazdik bile. Oralara gelmek için cok calismasi gerekir.

Gözümde tek zaafi karar alma konusunda sikinti cekiyor ama cözülmeyecek bir sorun degil.

Üstünde durursak cok degisik bir oyuncuya evrilebilir.

Sahip cikmaliyiz
Dün sövdügünüz adama bugün tapiyorsunuz. Teker teker alinti yapmak istemiyorum sonucta 3 puan geldi.

Galatasaray‘in iyiligini düsünüyorsaniz sahip cikacaksiniz. Kötü gününde de iyi gününde de

Gomis'in yerine Kerem yerine direkt oynasa da olurmuş bu zeminde. En az 45'te girmesi gerekiyordu

Müthisti aslan parcasi.

Hatta cok daha önce girmeliydi. Tebrikler aslan :hat:

Icardi yoksa fw kendisine emanet edilsin Gomis yine +60 sonrasına dönsün Sefer de yallah Arabia ligine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt