#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka bi yana yeni burak yılmaz olabilir o da sağ kanattan forvete geçmişti 25 yaşında.

Adamın o hava şartları ve saha da kafadan başlaması lazımdı. Zaten görüldüğü üzere bu adam kanat falan değil. Kallavi forvete evrilir inşallah. Fizik, yıpratıcı güç de mükemmel. Âlâ.

Kendisiyle ilgili Aşırı abartılı yorumlar yazıldı. Saçma sapan eleştirilere son verilmiştir diye umuyorum ancak oynadığı ilk kötü maçtan sonra aynı saçmalığa devam edilirse şaşırmam. Kötü oynadığını dile getirmek var yerin dibine sokmak var ikinci Yusuf Kerem ve Barış'a uygulanıyor.

Beğenmiyorum. Zihinsel olarak rezil bir oyuncu. Kafasını kaldırıp takım oyunu oynamayı öğrenebilirse baya faydalı olur ama bunu ne kadar yapabilir emin değilim.

Herkes defaatle söyledi, bu adamdan Burak Yılmaz çıkarmalıyız.

Bu konu mühim.

Beşiktaş maçında da defans arkasına müthiş koşu atmıştı hatta Rosier'ı pazara yollamıştı. Ofsayta yakalanmayan Burak Yılmaz diyebiliriz çok iyi hızlanıyor.

Fener maçına 11 hazırlanmalı. Elimizde mahkum zaten. Tam fener defansının arkasina sarkacak oyuncu

Kanat forvet için yeterince 'inceci' olmadığını ve orada formayı banko kapma ihtimalini pek görmediğimi; forvette denenmesi gerektiğini; yahut o da olmadı üç stoperli sistem için sağ kanat-beke evrilebileceğini ifade etmiştim...Düşüncelerim değişmiş değil...

Otur fb nin bütün maçlarında stoperleri izle. Çok basit. Ofsayta düşme yeter. Kırmızı kart, penaltı, gol her şey olur. Szlai de, Serdar da, Gustavo da seni yakalayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt