#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi dk

edit:modlar bu mesajı diğer mesaja eklemeyin.ugur kaptanım please

Kankam iyi hoş helal olsun performansın artıyor ama o pasları vermediğin sürece bi yol olmaz

Bir pozisyonda taç oldu, Dubois topu alıp hızlı kullanacak Barış'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktıracaktı. Barış taç olduktan sonra döndü arkasını, başını öne eğdi çizgide saçma sapan öyle ileri doğru yürümeye başladı. Dubois bağırdı hatta Barış'a, pozisyondan sonra da söyledi yanlış görmediysem. Nasıl yapar bilmiyorum ama toplu oyununu da topsuz oyununu da geliştirmesi gerekiyor. Bazı hareketleri hala U17 kıvamında. Çalımı atıp girmişsin ceza sahasına, pası çıkartması gerekiyor ama güzel bir hareket yaptıktan sonra golü de kendisi atmak istiyor. Bence ileride çok güçlü bir forvet olabilme potansiyeli var ama bu oyun bilgisi ile bir yerden sonra devam etme şansı yok. Tecrübe kazanır, nerede nasıl duracağını öğrenir elbet ama bunu ne kadar kısa sürede öğrenirse o kadar kendisini üst noktalara taşır. O fizik gücünü beyniyle kullanmadığı sürece 2 faydalı pozisyonu oluyorsa 4 zararı oluyor, olmaya da devam edecek maalesef. Ben kendisine inanıyorum, umarım iyi yerlere gelir. 🙏

İkinci yarı bencilliği can sıkıcıydı. Tamam ofans oyuncusu bir tık olur öyle de skor problemliyken bunu yapması hoş değil.

forvete evrilmeli ve ayakta durmayı öğrenmeli.topu da ezmemeli

İlk çalımı atıp önünü boşalttıktan sonra ya pas çıkarmalı ya şut. 2-3 ü atmaya çalışmana gerek yok.

kanatta oynamak için dribling, adam eksiltme, top hakimiyeti gibi özellikleri zayıf.

hızlı diyebiliriz ama hızı bir silah mı tartışılır. büyük bir patlama gücü yok.

sonradan sokup forvet olarak değerlendirmek bence en mantıklı rol kendisi için. sivas maçında olduğu gibi.

Bundan da olmaz yabanci siniri olmasa kimse yüzüne bakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt