#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp:

Yunus Akgün topu sürerken Barış muhteşem koşu attı aslında orada Yunus eğer ki o koşuya değil sola çekip Yusuf Demir'e çıkarsaydı Barış rakipleri üzerine çekmişti Yusuf bomboş pozisyonda rahat şekilde golü atacaktı. Sadece koşularıyla bile fark yaratıyor tam bir forvet koşusu atıyor.

ma51bh7.png

Dengesiz taraftarımızın konsensüsü FT kazığı olduğu ve futbolu asla öğrenemeyeceği yönündeydi. İyi ki kulübümüzü kontrol eden akıl bu konsensüsten uzak. Taylan'ı iyi oynadı diye ıslıklayan tiplerden ne beklersin ki.

Valla bu maçın adamı değil diyordum ama helal olsun çocuğa canla başla oynuyor.sprint yaptı duvar oldu

Şekerim şu deve Gustavo'yu attırırsan iyi olur. Orası maden çalış oraya

Çok çalışıyor eksikleri var ama çok istekli böyle devam vente paca

Herif utandırdı herkesi bence ilk yarinin en iyisiydi boeyle birlikte

Gecen sezon kero satilip barisin uzerinde durulmali demistim. Hala ayni fikirdeyim.

Not; Bencilligi birak lan biraz

Bu adam oyun aklı olarak seviye atlar ve son vuruş geliştirirse, baya bir şey olabilir. Burak gibi ortalığı çok karıştırıyor. Resmen çorba yapıyor rakip defansı.

aslanım benim
benim için maçın yıldızı
her bir fbliyi tarumar etti
sinirlerini ve asablarını bozdu kudurttu yordu.
çok iyi olacaksın inş.

Yorulana kadar içlerinden geçti hepsinin.

Burak Yilmaz’in icinden gectigi ligde forvet pekala olabilir demistik. Saka maka, Icardi’ye yerli bi yedegimiz oldu. Gomis’i de olmasi gerektigi gibi son 30dk kullanabiliriz. Helal olsun iyi mac cikardi.

burak yılmazdan daha iyi golcü olabilir burak en ufak temasta yıkılıyordu barıs bu konuda cok iyi

bol bol gol vurusu calısmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt