- 2 Nisan 2012
- 43.359
- 22.334
- 2.888
Çok GÜÇLÜ.
Süre aldığı ilk günden beri umudum var.
Süre aldığı ilk günden beri umudum var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis abisi emaneti devretmişBarış zenci gibi oynuyor. Sanki beyaz değil gibi..
Barış Alper' in yerinde olsam, idmanlarda gözümü İcardi' den ayırmam. Hatta bir adam tutar, idman sahası ve stattaki her anını video kaydına aldırır, çevirip çevirip izlerdim, abartmıyorum...Forvet olarak dvm edecekse Icardi kendisi icin buyuk şans. Cok iyi gozlemlemesi lzm.
Ayni fikirdeyim ilk defa senle Torent sevici Recoburak yılmazdan daha iyi golcü olabilir burak en ufak temasta yıkılıyordu barıs bu konuda cok iyi
bol bol gol vurusu calısmalı
3 ay önce amatör lig topçusu gibiydi. Şimdi yine daha faydalı bence tercihler konusunda.İyi hoş çabaliyor mucadele ediyorda tercihleri felaket kotu kafasini kullaayi bilmeli yoksa cok bir bekletimiz kalmayacak
Bana etli ekmek ismarlayacaktinRize'nin yaylalarında sırtında 60 kilo çay ile koştuğu nekadar da belli yiğidimin
Gel sana 1,5 içi bol etliekmek kurban olsunBana etli ekmek ismarlayacaktin
Bügne kadar yedigin en uzun etli ekmek kac santimdiGel sana 1,5 içi bol etliekmek kurban olsun
Baş başa olduğumuzda kulağına fısıldamak isterim bunuBügne kadar yedigin en uzun etli ekmek kac santimdi