#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok GÜÇLÜ.
Süre aldığı ilk günden beri umudum var.

Alt yaş gruplarına karşı oynuyormuş gibi fizik üstünlüğü koyuyor. Oyunu olgunlaştıkça sapık bir seviyeye gelebilir.

Bu yaşta bu kadar güçlü yerli oyuncu olarak bir Batuhan Karadeniz vardı herhalde yakın dönemde.

Ama o da zaten ayı gibiydi fiziksel olarak.

Forvet olarak dvm edecekse Icardi kendisi icin buyuk şans. Cok iyi gozlemlemesi lzm.
Barış Alper' in yerinde olsam, idmanlarda gözümü İcardi' den ayırmam. Hatta bir adam tutar, idman sahası ve stattaki her anını video kaydına aldırır, çevirip çevirip izlerdim, abartmıyorum...

Bir santrforun nasıl oynaması gerektiğine dair Dünyadaki belki de en dominant adamdan canlı demonstrasyon almak gibi bir şans eline geçmişken bunu değerlendirmeli. Bazı konularda neyi hatalı yaptığını ve nasıl düzeltebileceğini, kendisine direkt sorsa, yine yardımcı olacaktır zaten; kibirle, kaprisle işi yok adamın, gördüğüm kadarıyla çok da sıcak kanlı...

Baris Kerem aksine yavas yavas ilerliyor ve gun gectikce daha farkli bir seye donusecek gibi duruyor.

Gelecek sezon 17 numaranın kendisine teslim edilmesi gerekiyor.

İyi hoş çabaliyor mucadele ediyorda tercihleri felaket kotu kafasini kullaayi bilmeli yoksa cok bir bekletimiz kalmayacak

Daha da üstüne koyarak gider umarım emeği olanlara teşekkür etmek lazım önemli bir kazanc olacak ülke futboluna

karar vermeyi öğrendiğinde, güç ve hızına karşılık verebilecek ligde pek bir oyuncu yok.

fener defans üçlüsünün hepsini sırtına alıp gezdirdi. okan hocanın sonunda santraforda değerlendirmesi de sevindirdi.

fener karşısında santraforda 11 başladığını gördüğümde galibiyete yakın taraf olduğumuzu hissetmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt