#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuyu kulübümüze kazandıran Fatih Terim hocamıza Teşekkür ederiz.

Umarım üzerine koyarak devam eder. Bunu yapmaması için ortada hiçbir sebep göremiyorum. Hoca da inandığını göstererek, İcardi, sefer, gomisin olduğu bir takımda kritik bir derbi de 11 başlattı kendisini.

Bu inanç boşa gitmemeli.

Julian Alvarez'in dünya kupasındaki katkısı gibi bir katkı alıyoruz.

Önde 2 kişilik koşup mücadele ediyor. Aynen devam oğlum

çok yanlış tercih yapmış o pozisyonda 2ye1 gidiyorsun savunma diğer adama yönelmiş gibi sen çok kötü pas veriyorsun.bu pozisyonu arayabilirdik kolay harcanmamalı bunlar.

Umarım üzerine koyarak devam eder. Bunu yapmaması için ortada hiçbir sebep göremiyorum. Hoca da inandığını göstererek, İcardi, sefer, gomisin olduğu bir takımda kritik bir derbi de 11 başlattı kendisini.

Bu inanç boşa gitmemeli.
images (2).webp

Bu inanç boşa gitmemeli.

tapatalk_1673309946919.webp

bu pozisyonda aslında o kadar hızlı hareket ediyor ki kafayı ilk kaldırıp baktığında defans oyuncusunun onun üstüne geldiğini görüyor.

bir daha topu dürttüğünde stoperin önüne geleceğini düşünüp, keremin önüne çıkarmak istiyor ama rakip defans barış hızını almışken yakalayamacağını anlıyor ve keremi kapatıyor.

dakika 70 civarı bu sprinte ulaşmak genetikle ilgili işte. ayrıca öyle düşecek gibi koşmuyor, kazara birine çarpsa sakat bırakır. freni boşalmış kamyon gibi gidiyor.

sağ ve sol çaprazdan şut çalışsa öyle önünü boş bırakmayı tercih edemezler. fizik olarak muazzam.

Fizik olarak çok iyi kendinden çok daha iri olan fener stoperleri ile omuz omuza mücadele etti. Yine çok atlet ve güçlü olan osayi eşegi ile mücadeleden kaçınmadi en sonunda osayi eşeği formasından felan çekti hakem fener lehine faul çaldı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet başka yerde olsa 5 falan olurdu o yaşta o fizikle.
o zaman oynadığı futbol en ufak umut vermiyordu. hala çok eksiği var. yüksek nabızda karar verme yeteneği, tekniği ne kadar gelişebilir muamma.

fakat oyuncuyu doğru oyun setlerinde doğru şekilde kullanınca verim alabildik. barışı yine pas ve set oyununda kullanmaya kalkarsak aynı yorumları göreceğiz.

yani eski yorumları gün yüzüne çıkarmak birşeyi ispat etmiyor, geçen sezon performansı rezaletti. okan hocaya teşekkürler.

o zaman oynadığı futbol en ufak umut vermiyordu. hala çok eksiği var. yüksek nabızda karar verme yeteneği ne kadar gelişebilir muamma.

fakat oyuncuyu doğru oyun setlerinde doğru şekilde kullanınca verim alabildik. barışı yine pas ve set oyununda kullanmaya kalkarsak aynı yorumları göreceğiz.

yani eski yorumları gün yüzüne çıkarmak birşeyi ispat etmiyor, geçen sezon performansı rezaletti. okan hocaya teşekkürler.
Orada sana laf atmadım espri yaptım ama şu tavrına bir on katı okkalı cevap veririm de neyse.

O yaşta hangi topçuların ne fiyatlara gittiğini
araştır da ondan sonra umuttan falan bahset.

Keçiören'den gelip o kafası kesik takımda fark yaratacaktı bir de kopan maçların son 10 dksında öyle mi

5 para etmez deyip sonra "o zaman umut vadetmiyordu" demeyeceksin, seninki eksiklerni geliştirmeli anlamına gelmiyor, bu boktan herife niye 2 m euro verdik anlamına geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt