#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tercihleri cok kotu. Ama fiziksel olarak baya ustunluk kuruyor, iki net top indirdi kafayla ceza alaninda.

Mertense indirdiği top iyiydi. Tam santrafor dokunuşu.

ön tarafa yaklaşınca stoperleri bozuyor. hem kuvvetiyle zorluyor hem de hava toplarına vuruyor

ama kanada geçince her şey tersine dönüyor. topu basit pozisyonlarda bile kurtarmakta zorlanıyor, pasları göremiyor, adam geçemiyor.

hızını da kullanma şansı olmuyor çünkü topu çok kötü kontrol edince rakip araya girme şansı elde ediyor

kanatta olmayacak bence. bu adam forvet

Çok çalışkan, defansa da yardım ediyor. Kanatta bugün etkisizdi lakin.

Oyun görüşünü geliştirip al verlere girdiğinde çok fark yaratacak. Rashica'yı izlesin bol bol.

Bu arkadaşın mücadelesini beğeniyorum ama mevcut kalitesi için aynı şeyi söylemek zor gelişmemiş Amrabat gibi herkesin dediği gibi forvette oynasa bile son vuruşları epey kötü ya maalesef bilmiyorum teklif varsa okutulmalı.

Kazandık diye her şey güllük gülistanlık değil. Son derece yetersiz bu takım için şu an. Bir sürü pozisyonu heba ediyor. Kanat zaten değil, yedek forvet olmalı.

Mücadelesi gercekten takdire sayan. Ama kanatta bu adam hic ama hic cekilmiyor. Kac tane top ezdi sayamadim üstelik paslari ve oyun görüsü cok kötü.

Topu 800 kere dürtmeden ayağından çıkartabilmeli. Öğrenecek ins.

Yardımcı forvet rolüne evrilse daha iyi olur gibi kanatta verim alamıyoruz

Bir kanat oyuncusu olarak cok iyi mücadele ediyor hakkini vermek lazim

Ayrica her mac en azindan tehlikeli olmamiz adina pozisyonlarin icinde yer aliyor bu da önemli bir nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt