#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin sonlarına doğru formu yükseliyor ligin başında da yüksek başlıyor sonra bir ara düşüyor işte o eşiği atabilse fena forvet olacak.
Yaşı ilerledikçe olgunlaşıyor bu güzel iyi güzel bir 10 numarayla muazzam uyum sağladığında yangın atar 15 milyon da bundan kazanırız.

Son maçların hepsinde sadece fiziksel güç koymadı aynı zamanda oyun aklı koydu gerektiğinde topu tutup saklayıp zaman kazandırdı bugün ara toplar dahi attı muhteşem oynadı inanılmaz gelişiyor.

Kapasitesi eksik olmasına rağmen mental olarak çok güçlü çıktı bu adam. Hiç ayaklarının titrediğini görmedim. Stresi yüksek maçlarda hep iyi oynadı.

Kesinlikle iyi bir yedek ve caliskan bir oyuncu. Eksikleri var, bunlari tamamlarsa cok iyi bir oyuncuya verilebilir. Zaman gosterecek. Bugun, A.Gucu sampiyonluk macinda, maca girerken skora katki vereceginden cok emindim ki girdigi zamanda yazdim mac basliginda. Tam ona gore maclar bu tip takimlar. Genis alanda, yorulmus rakibi inanilmaz yipratiyor ve gerekeni yapti. 2 kez denedi pas ona ulasmadi ama 3. denemede golunu yazdi ve maci bitirdi.

Zaniola,Yusuf,bay,yunus önümüzdeki sene rekabet çok fazla olacak.bence hepsi kaliteli iş yapacak futbolcular.

Çevre kontrolü ve kafayı kaldırmayı tam olarak öğrendiği zaman başka bir seviyeye çıkacak inanılmaz bir fizik gücü var, hızlı da o eksikleri de kapatırsa net PL kanadı olma potansiyeli var.

Çok maç yapacağız bundan sonra bence bazı maçlar ilk 11 veya 2. yarı başında girmeli.

en büyük artısı hızı ve fiziği. oyunu doğru oynayabilse baska seviyelere gelir. bazen sacma sapan hareketleri oluyor. tamamen motivasyonuyla alakalı olsa gerek. mental güçlendir olum kendini. burak gibi bir forvet çıkarabiliriz yaşı da genc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt