#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha fazla sure alması lazım , ben beğeniyorum.
ben kendisine guveniyorum
Baris Alper bu takimin banko sol acigi olmasi , devamli oynamasi ve israrla oynatilmasi lazim
insallah pazar gunu 11'de olacak bebegim
sahne senin yigidim
Zamana ihtiyacı var tam yardirmaya başlamayısken sakatlandı
Is your turn Peace
ben inaniyorum olacak
biz burdayiz ve hep var olacagiz sana inancim ve guvencim tam , formunu yakalayip parladigin al puromu alip sana yazililan yorulmlari okuyacagim Baris kardes

1685956421921.webp

Bu adamın fb stoperleri ile garip bir ilişkisi var. Ulan 2 maçta da sahadan sildi adamları.

Bazen oyun aklı yetersiz kalıyor ama diğer öne çıkan özelliklerine uygun oyun tarzına girdiğimizde çok can yakar.

yaklasik 20-25 yildir fusbal izlerim bu kadar güclü olan baska bir yerli topcu hatirlamiyorum ben

tüm yas kategoriler dahil buna

fb defansini yine ezip gecti

bunun oynadigi tüm derbileri kazandik bir de

bjk deplasmaninda kart cezalisi diye sevinen tipler vardi

abi bu maclar icin yaratilmis bay

rakip defansin arkasina cok kolay sarkiyor
Tjk derbisinde sonradan girmiş olması lazım

Kiralamaya hic gerek yok 5 degisiklik hakki var yabanci siniri var seneye kadroda kanat olarak sadece Kerem ve Morutan var. Hamle oyuncusu olacak kadar iyi ha duzenli oynayip gelissin deniyorsa kiralik yollayalim eyvallah da kimse alip oynatacak kadar guvenmez ligimizde. Gidip baska yerde yedek olacagina ya da alt ligde takilacagina bizde yarim oynasin yegdir.
:ka:

Seneye hücumda her yeri yedekleyecek, özellikle Avrupa maçlarında özel işler bekliyorum

Kereme hep inandimda Baristan hic umudum yoktu baya topcu oluyo helal olsun

barıs!!!!!!!!!!!!!

kerem yapıyor ben niye yapamıyorum diyerekten gelişme sagladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt