Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.903
- 28.132
- 1.933
zidane arda'nın 80 dakikada yapamadığı 10 numaralığı 5 dakikada 5 kere yaptı aslan parçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuntzu sadece el ayak kurtarmaz, özel muamele göstermesi lazım Barisagidin elini ayağını öpün şu adamın, ipin ucundan aldı takımı
Sanki top oynattidasoran olursa fatih hoca kazığı
Icardi zaten veriyor maç sırasında da veriyor hatta fener maçından sonra bir pozisyonda yanına çekip ne yapması gerektiğini uzun uzun anlattı.Şu adama jardel felan ders versin yav şut pas ve oyun görüşü eksikkliğiini düzeltirse gerçekten yerli mpampbe.
Kanka icardi futbolcu özel antrenör ayrı bir birşeyIcardi zaten veriyor maç sırasında da veriyor hatta fener maçından sonra bir pozisyonda yanına çekip ne yapması gerektiğini uzun uzun anlattı.
Gerek yok boşa niye masraf yapsın bedavaya Icardi var.Kanka icardi futbolcu özel antrenör ayrı bir birşey![]()

Kerem ve Barış'ın ortak özelliği hırs, azim ve pes etmemek hatta bunlardan Kazımcan'da da var. Yunus ve Yusuf'un dönüp kendilerine bakmaları lazım bu 3'lü inanılmaz yükselirken Yunus gene katkı verdi ama Yusuf'un suçu başkalarında değil kendisinde araması lazım. Herkes yükselirken kendisi geriye gitti.Kerem ile birlikte geçirdiği gelişim bayağı enteresan. Hiç beklemiyordum. Kerem playmaker'lığı bayağı iyi yapmaya başladı.
BAY ise daha gelirken bile müthiş bir fiziki yapısı olduğunu göstermişti ama onu kullanabilme noktasında
pek de ümit vermemişti kanat oynarken. Forvet gibi oynamaya başladığından beridir ise sadece fizikli değil aynı zamanda geriden ok gibi fırlayan tarzda bir hıza sahip olduğunu da göstermeye başladı.
Bu kadar kısa zamanda böyle bir evrim ve gelişim geçirmek kolay değil.
#respect
Sezon başında aralarında en iyi oyunu oynayan Yunus'tu zaten. Ama sonrası malum. Geridekiler bayağı gelişim gösterirken kendisi yerinde saydı, hatta geriye gitti.Kerem ve Barış'ın ortak özelliği hırs, azim ve pes etmemek hatta bunlardan Kazımcan'da da var. Yunus ve Yusuf'un dönüp kendilerine bakmaları lazım bu 3'lü inanılmaz yükselirken Yunus gene katkı verdi ama Yusuf'un suçu başkalarında değil kendisinde araması lazım. Herkes yükselirken kendisi geriye gitti.
Yusuf umarım seneye Barış gibi bir çıkış yakalar öyle olursa kamp döneminde sonra kalır elimizi güçlendirir. Önemli bir futbolcu ama forma için mücadele etmesi lazım Barcelona gördüm diyip hava atıyorsa işimiz var eğer böyle bir şey olduysa da yollamak lazım.Sezon başında aralarında en iyi oyunu oynayan Yunus'tu zaten. Ama sonrası malum. Geridekiler bayağı gelişim gösterirken kendisi yerinde saydı, hatta geriye gitti.
Yusuf ise bir ara iddia edildiği gibi gerçekten pek de isteyerek gelmemiş olabilir. Aslen Trabzon'luymuş zaten.
Yapılacak en iyi şey gelişim gösterebileceği bir Avrupa takımına uygun bir opsiyonla kiralamak olur. Orda parlarsa alırlar illa, yaşı genç sonuçta.Yusuf umarım seneye Barış gibi bir çıkış yakalar öyle olursa kamp döneminde sonra kalır elimizi güçlendirir. Önemli bir futbolcu ama forma için mücadele etmesi lazım Barcelona gördüm diyip hava atıyorsa işimiz var eğer böyle bir şey olduysa da yollamak lazım.
Yusuf umarım seneye Barış gibi bir çıkış yakalar öyle olursa kamp döneminde sonra kalır elimizi güçlendirir. Önemli bir futbolcu ama forma için mücadele etmesi lazım Barcelona gördüm diyip hava atıyorsa işimiz var eğer böyle bir şey olduysa da yollamak lazım.
Trabzonu falan cok salladigini düşünmüyorum Yusuf'un. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldi sonuçta. Bence derdi Barcelona'ya erken gitmesi yeni messi damgasini yemesi ve sonra tekrar wien e dönmesi oradan bize transferi Türk statüsünde oynayamamasi mutsuz gelmesi kadroya bir türlü girememesi bunlarin hepsi büyük bir özgüvensizlik oluşturdu cocukta. Ben gelişim göstereceğini hala düşünüyorum. Ayrica çılgın gibi fifa kariyeri oynayan ali yigit buruk'un bu transferde parmağı olduğunu düşünüyorumSezon başında aralarında en iyi oyunu oynayan Yunus'tu zaten. Ama sonrası malum. Geridekiler bayağı gelişim gösterirken kendisi yerinde saydı, hatta geriye gitti.
Yusuf ise bir ara iddia edildiği gibi gerçekten pek de isteyerek gelmemiş olabilir. Aslen Trabzon'luymuş zaten.

İnşallah dediğin gibi olur.Trabzonu falan cok salladigini düşünmüyorum Yusuf'un. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldi sonuçta. Bence derdi Barcelona'ya erken gitmesi yeni messi damgasini yemesi ve sonra tekrar wien e dönmesi oradan bize transferi Türk statüsünde oynayamamasi mutsuz gelmesi kadroya bir türlü girememesi bunlarin hepsi büyük bir özgüvensizlik oluşturdu cocukta. Ben gelişim göstereceğini hala düşünüyorum. Ayrica çılgın gibi fifa kariyeri oynayan ali yigit buruk'un bu transferde parmağı olduğunu düşünüyorum![]()

Resim neden atmadın kankaKylian Lazbappe derken şaka yapmıyorduk. Yine inanılmaz bir dinamizm ve enerji. Kesinlikle çok değerli bir potansiyelden bahsediyoruz. Ben Barış Alper için Santrafor veya Sağ Açık dışında bir mevki düşünemiyorum. Solu hayatından çıkarmalı. Yürüyedur Aslanım!
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi