#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adama jardel felan ders versin yav şut pas ve oyun görüşü eksikkliğiini düzeltirse gerçekten yerli mpampbe.

Kerem ile birlikte geçirdiği gelişim bayağı enteresan. Hiç beklemiyordum. Kerem playmaker'lığı bayağı iyi yapmaya başladı.
BAY ise daha gelirken bile müthiş bir fiziki yapısı olduğunu göstermişti ama onu kullanabilme noktasında
pek de ümit vermemişti kanat oynarken. Forvet gibi oynamaya başladığından beridir ise sadece fizikli değil aynı zamanda geriden ok gibi fırlayan tarzda bir hıza sahip olduğunu da göstermeye başladı.
Bu kadar kısa zamanda böyle bir evrim ve gelişim geçirmek kolay değil.
#respect

Kerem ile birlikte geçirdiği gelişim bayağı enteresan. Hiç beklemiyordum. Kerem playmaker'lığı bayağı iyi yapmaya başladı.
BAY ise daha gelirken bile müthiş bir fiziki yapısı olduğunu göstermişti ama onu kullanabilme noktasında
pek de ümit vermemişti kanat oynarken. Forvet gibi oynamaya başladığından beridir ise sadece fizikli değil aynı zamanda geriden ok gibi fırlayan tarzda bir hıza sahip olduğunu da göstermeye başladı.
Bu kadar kısa zamanda böyle bir evrim ve gelişim geçirmek kolay değil.
#respect
Kerem ve Barış'ın ortak özelliği hırs, azim ve pes etmemek hatta bunlardan Kazımcan'da da var. Yunus ve Yusuf'un dönüp kendilerine bakmaları lazım bu 3'lü inanılmaz yükselirken Yunus gene katkı verdi ama Yusuf'un suçu başkalarında değil kendisinde araması lazım. Herkes yükselirken kendisi geriye gitti.

Kerem ve Barış'ın ortak özelliği hırs, azim ve pes etmemek hatta bunlardan Kazımcan'da da var. Yunus ve Yusuf'un dönüp kendilerine bakmaları lazım bu 3'lü inanılmaz yükselirken Yunus gene katkı verdi ama Yusuf'un suçu başkalarında değil kendisinde araması lazım. Herkes yükselirken kendisi geriye gitti.
Sezon başında aralarında en iyi oyunu oynayan Yunus'tu zaten. Ama sonrası malum. Geridekiler bayağı gelişim gösterirken kendisi yerinde saydı, hatta geriye gitti.
Yusuf ise bir ara iddia edildiği gibi gerçekten pek de isteyerek gelmemiş olabilir. Aslen Trabzon'luymuş zaten.

Sezon başında aralarında en iyi oyunu oynayan Yunus'tu zaten. Ama sonrası malum. Geridekiler bayağı gelişim gösterirken kendisi yerinde saydı, hatta geriye gitti.
Yusuf ise bir ara iddia edildiği gibi gerçekten pek de isteyerek gelmemiş olabilir. Aslen Trabzon'luymuş zaten.
Yusuf umarım seneye Barış gibi bir çıkış yakalar öyle olursa kamp döneminde sonra kalır elimizi güçlendirir. Önemli bir futbolcu ama forma için mücadele etmesi lazım Barcelona gördüm diyip hava atıyorsa işimiz var eğer böyle bir şey olduysa da yollamak lazım.

Yusuf umarım seneye Barış gibi bir çıkış yakalar öyle olursa kamp döneminde sonra kalır elimizi güçlendirir. Önemli bir futbolcu ama forma için mücadele etmesi lazım Barcelona gördüm diyip hava atıyorsa işimiz var eğer böyle bir şey olduysa da yollamak lazım.
Yapılacak en iyi şey gelişim gösterebileceği bir Avrupa takımına uygun bir opsiyonla kiralamak olur. Orda parlarsa alırlar illa, yaşı genç sonuçta.
Ben hiç umutlu değilim bu çocuktan, umarım verdiğimiz parayı bir şekilde geri alabiliriz. Hareketler, yavaş yavaş gelinen nokta vs tam Emre Mor'u hatırlatıyor.

Hoca kendisini gozden cikarmamis en azindan bunu gorduk hani aralarinda bir buz dagi yok. Yusuf ustune duseni yapmali bu sezon da o cikmali zamaninda cikan ekstra isimler gibi ki Yusuf'da kalite de var. Bunu biliyoruz ben israrla da yaziyorum. Sorun tempo, kafa, psikoloji, fiziken hazirlik noktasinda. Bu sezon, hatta suan umarim iyi calisiyor(dur).

Trabzonu falan cok salladigini düşünmüyorum Yusuf'un. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldi sonuçta. Bence derdi Barcelona'ya erken gitmesi yeni messi damgasini yemesi ve sonra tekrar wien e dönmesi oradan bize transferi Türk statüsünde oynayamamasi mutsuz gelmesi kadroya bir türlü girememesi bunlarin hepsi büyük bir özgüvensizlik oluşturdu cocukta. Ben gelişim göstereceğini hala düşünüyorum. Ayrica çılgın gibi fifa kariyeri oynayan ali yigit buruk'un bu transferde parmağı olduğunu düşünüyorum

Trabzonu falan cok salladigini düşünmüyorum Yusuf'un. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldi sonuçta. Bence derdi Barcelona'ya erken gitmesi yeni messi damgasini yemesi ve sonra tekrar wien e dönmesi oradan bize transferi Türk statüsünde oynayamamasi mutsuz gelmesi kadroya bir türlü girememesi bunlarin hepsi büyük bir özgüvensizlik oluşturdu cocukta. Ben gelişim göstereceğini hala düşünüyorum. Ayrica çılgın gibi fifa kariyeri oynayan ali yigit buruk'un bu transferde parmağı olduğunu düşünüyorum
İnşallah dediğin gibi olur.

BAY'a gelince, potansiyel muthis, fizik suan icin buyuk ihtimal tamam yani bunu enazindan korudugu takdirde problem yasamaz. Bundan sonra isin taktik, oyunu okuma, sut/bitiricilik gelistirmede bunu da hem calisirak hemde oynayarak kazanabilir. Bu nedenle kendisine daha cok sans verilmeli, Milli Takim icinde bence ideal forvet oyuncusu Cenk'in olmadigi sure icinde. Umut iyi guzel ama bence Baris'i en azindan 70+ sonrasi forvete atabilir hoca. Bize gelince kesinlikle su haliyle ilk 18 icinde olmali, klubede her daim olmali. Ilk 11 icin zaman istiyor maalesef, henuz. Tabi cok kulvar da olacagiz bu sezon (kismetce CL ile) o nedenle ilk 11'de de daha cok gorecegiz. Lig + Kupa maclarinda

Kylian Lazbappe derken şaka yapmıyorduk. Yine inanılmaz bir dinamizm ve enerji. Kesinlikle çok değerli bir potansiyelden bahsediyoruz. Ben Barış Alper için Santrafor veya Sağ Açık dışında bir mevki düşünemiyorum. Solu hayatından çıkarmalı. Yürüyedur Aslanım!

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt